Vajon milyen tetkót varratott Dopeman a kezére?

2023. április 15. 19:13

Vágó István kinyomozta.

2023. április 15. 19:13
null

Vágó István belenézett a Csatt 2 tegnapi első adásába, de – vallotta be Facebook-posztjában – a figyelme elkalandozott Dopeman tetkója láttán. Kimásolta a képét, megfordította majd kinagyította.

Mint kiderítette, öt olasz név olvasható rajta,

az olasz-amerikai maffia öt nagy New York-i szervezett bűnözőklánjának a nevei

..., s megállapította, hogy a neveket övező kontúrok nagyon hasonlítanak Budapestére...

„Furcsa, na. Valaki megkérdezhetné tőle, mi ér meg ebben neki annyit, hogy esetleg élete végéig magán hordja...” – fogalmazott.

Nyitókép: Vágó István Facebook-oldala

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. június 21. 18:58
Legalja.hu
flesh ripper
2023. április 16. 17:56
A tetkóval az a probléma, hogy általában olyanok készítik olyanoknak, akiknek a műveltsége, vizuális kultúrája, rajztudása és ízlése nulla. Sok vicces tetkót láttam a hivatásos katonák és küzdősportok művelői között. Pl. egy jó testalkat, egy izmos kar anatómiai szépségét egy rossz tetkó, teljesen elronthatja. Aztán a feketék fekete (indigókék) tetkója is vicces. Mert kivehetetlen, olvashatatlan és megfejthetetlen piszokfoltnak látszik. Pedig a hadseregben, majdnem mindenki dekorált... A börtönműfaj (pl. kolumbiai-mexikói bandák), a banda tetkó nagyon gyászos. A nők tetoválása pedig elszomorít. Nekem is van egy tetkótöredékem. 13 évesen, magam készítettem: az akkori szerelmem neve volt. Mára olvashatatlanná vált. Éppen a katonaság miatt.
Lajoss
2023. április 16. 10:23
Pityi nagyon éhes..ennyi az egész..
j.orban
2023. április 16. 09:11
Vágó a huszadik század Deák Ferencének titulálta Gyurcsány Ferencet: "Ja, korábban nemes egyszerűséggel Deák Ferenchez, a haza bölcséhez, a kiegyezés atyjához hasonlította mentálisan erősen megkérdőjelezhető állapotú főnökét." https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/Egy_sima_rohadek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!