Csütörtök délelőtt kormányinfót tartanak

2023. április 05. 14:26

Az eseményt élőben közvetítik az M1-en és Magyarország Kormánya Facebook-oldalán.

2023. április 05. 14:26
null

„Holnap 10:00-kor Kormányinfó. Élőben követhető az M1-en és Magyarország Kormánya Facebook-oldalán” – jelentette be szerdán Facebookon Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A kormányinfón várhatóan szokás szerint a szerdai kormányülésen született döntésekről számolnak majd be.

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 07. 06:20
Kevés szánalmasabb dolog van a kommentszekcióban, mint a sarlatán távdiagnosztizálgatás. Az se, meg a cimkézés se helyettesiti az érveket, a tényeket pedig végképp nem negligálja. Szimpla pirimitiv terelés, ami nem fedheti el azt, hogy a vétótlan köpcös geci a komisszár gazdái parancsára minden egyes mocskos szankciót (összesen tizet) és kibaszott szankcióhosszabbítást (több, mint két tucatot) no meg immár kéttucatnyi brüsszel által diktált szupermérföldkövet megszavazott 2015 óta, gyáva csicskaként. Ennek ellenére a vétótlan köpcös geci nem kap egy forintot sem. A magyarok se. Kimondták orbánékra a fatvát a "szövetségeseik". Mindeközben orbán továbbra is csak egy vétótlan gyáva csicska, akit a magyarokkal együtt már nem csak az ukránok, hanem az usa, az eu és a nato is szarrá szopat. Nem arra kell figyelni mit hazudik, hanem arra, amit tesz: 10. szankciós csomag megszavazása - pofán szarva a saját 97%-át. Finn+svéd nato csatlakozás megszavazása. A komisszárok diktálta törvények megszavazása nyakló nélkül. A hohol háborús gépezet ellátása pénzzel, gázzal, árammal, üzemanyaggal, élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel, kötszerrel, kiképezve, gyógyítva a hohol gyilkosokat, üdültetve zsidó-hohol gyilkosok fattyait. De minden csicskasága hiábavaló, hiába szórja a magyarok pénzét hoholokra, zsidókra, azok ott ütik, ahol érik. Sajnos a magyarokat is.
gekk
2023. április 06. 00:48
Orbitcsicskák térdre, imához. Jön a következö jézusorbit moslék.
Tommaso
2023. április 05. 19:50
Csütörtök délelőtt, - a magyar emberek megvezetése céljából- kormányhamisinfót tartanak. Majd péntek délelőtt Orbán tájékoztatja(félre) a Kossuth Rádió hallgatóit. Igy megy ez manapság Orbanisztánban. Csak egyetlen példát az igazam alátámasztására. A kormányinfók rendszeres visszatérő hazugsága az inflációról szól. Amelyről a kormány azt állitja, hogy 1., máshol is van és 2. a szankciók az okai. Nos..... Ugyan máshol is van infláció, de HARMAD-AKKORA, mint Orbanisztánban. És NEM LEHETNEK a szankciók az okai, mert egész Európa szankciózik. (ráadásul hazánk több szankció végrehajtása alól mentességet s kapott). R-Go.... CSAK AZ ORBÁN-KORMÁNY ELHIBÁZOTT GAZDASÁGPOLITIKÉJA LEHET AZ OKA, az egekbe szökött, magyarországi élelmiszer-inflációnak.
komment2010
2023. április 05. 18:01
Ma meg felkelt a nap. A járművek járnak, az emberek elmentek dolgozni. Estére meg talán haza is érnek. Ezek is ilyen "hírek".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!