Ököllel ütött egy kisgyermekes anyukát egy kerékpáros Szentendrén

2023. április 24. 15:24

A rendőrség elfogta a támadót.

2023. április 24. 15:24
null

A szentendrei Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon történt az incidens, amely során szóváltásba keveredett egy gyermekeivel kutyát sétáltató nő, és egy középkorú biciklis férfi. A férfi hátulról érkezett kerékpárjával, és majdnem elütötte a hölgy egyik gyermekét. Az anyuka nem hagyta szó nélkül a láttottakat. A férfi a magyarázkodás helyett ököllel homlokon ütötte az anyukát úgy, hogy végül mindketten a patak medrében kötöttek ki – írta meg a Ripost.

„A Duna-part felől érkezett a 45 év körüli biciklis, amikor odaért a családhoz, az egyik kisgyermek kicsit kilépett elé, és hajszálon múlt, hogy nem ütötte el. Ez mind azért történt, mert nem csengetett, nem lassított és nekik hátulról jött a kerékpáros. A nő rákiáltott a hapsira, hogy:

– árulta el a lapnak az egyik szemtanú.

„Erre a fickó leszállt a bicikliről, odament a hölgyhöz, és ököllel behúzott neki egy akkorát szó nélkül, hogy a nő beesett az árokba. Volt annyi lélekjelenléte, hogy közben megfogta a pólóját a férfinek a nyakánál és magával rántotta. A férfi sárga pólója el is szakadt, és miközben legurultak a meredek domboldalon, a férfi még többször is megütötte közben a nőt. Pillanatok alatt történt minden” – folytatta az események bemutatását a szemtanú.

A lap értesülése szerint a rendőrség elvitte magával az incidenst követően a támadót, a kisgyermekes anyuka pedig feljelentést tett az ügyben.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Johann Luipigus
2023. június 03. 20:52
Mocskos állatok ezek a biciklisták.
Brandon the great Negro
2023. április 25. 18:24
Talán nem véletlen, hogy pont ez a cikk van a poszt alatt első helyen: https://mandiner.hu/cikk/20230421_felvetel_keszult_arrol_hogy_a_hajanal_fogva_rangat_egy_lanyt_a_pedagogus
Odone Ricci
2023. április 25. 13:42
Pesten velem is megtörtént, hogy turistacsoporttal voltam és a kerékpárúton tébláboltunk. Akkor még új volt ez a kerékpár mánia. Erre jött nagy sebességgel tekerő férfi, aki elküldött a " k. anyámba " Erre az volt az első gondolatom: "Na, itthon vagyok..." Természetesen nem fordítottam a csoportnak mit mondott, de rosszul esett, hogy így fogadták otthon a turistákat .
Ne szájalj
2023. április 25. 06:44
A primitiv bunkoja nem tudja, hogy not meg viraggal sem utunk meg. Amit meg nem tud, hogy tomegben nem biciklizunk, kulonosen akkor, ha sok a gyerek az uton, csak tologatjuk a kozlekedesi eszkozt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!