Sebestyén Balázs beszólt a Szkeptikus Társaságnak: Ha akarjátok, hogy minden rólatok szóljon, adjátok oda a díjat!

2023. április 19. 17:40

„Nehogy már ne hozzam el a Laposföld-díjat” – kommentálta jelöltségét a műsorvezető.

2023. április 19. 17:40
null

A Szkeptikus Társaság 2021-ben hirdette meg először az úgynevezett Laposföld-díjat, amit akkor a vírusszkeptikus Gődény György kapott. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a társaság ebben az évben ezúttal Bagdy Emőkét, Bogár Lászlót, Máté Gábort és Sebestyén Balázst jelölte a „díjra”, utóbbit a következő indoklással: „Sebestyén Balázst pedig a következő indoklással jelölték a díjra: „A tényekre alapuló tájékoztatás és szórakoztatás helyett a szóbeszédekre és laikus saját fejtegetésekre épülő, de nagyon határozottan, nagy nyilvánosság előtt előadott álhírek és összeesküvés-elméletek terjesztéséért.”

A rádiós műsorvezető a Rádió 1 Balázsék című műsorában fejtette ki véleményét jelöltségéről. 

– kezdte értékelését, majd úgy fogalmazott: „Köszönöm szépen, de ez még nincs meg. Versenyben vagyok, és ahol versenyben vagyok, azt el akarom hozni. Nehogy már ne hozzam el a Laposföld-díjat. Ha akarjátok, hogy minden rólatok szóljon, akkor adjátok oda a díjat. Ilyen sajtókampányt soha nem kaptatok még!” – kommentálta a jelölést némi iróniával a műsorvezető.

Nyitókép: YouTube

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. április 23. 21:57
Kik ezek a laposföldesek???? :))))))) ilyen díjakat én is át tudok adni! :))))))
Emmersson
2023. április 23. 20:10
"Ha akarjátok, hogy minden rólatok szóljon, adjátok oda a díjat!" Nem adjátok ODA, hanem adjátok IDE! Az tanulatlan pöcshuszárok tipikus hibája :(
Zolotarjov
2023. április 19. 22:53
,, Mérő professzornak egyetlen egy tudományos cikke volt az életében, 1984-ben írta. Ezt Magyarországon egy professzor simán meg tudja csinálni. Valóban van egy majdnem ötvenéves matematikus diplomája és akkor mi van. Nem fogom nagyon bántani Mérőt, mert minek, de ez azért figyelemreméltó. A posztban lelkesen beszél Átlagisztánról és Extremisztánról, két fogalomról, amelyet Nassim Taleb vezetett be évekkel ezelőtt (Mediocristan, Extremistan). Taleb tudja, hogy mit beszél, Mérőnek fogalma sincs.,,, https://youtu.be/QT13kk8HDDo
roughneck
2023. április 19. 20:49
Mintha kezdene itt egy Galla-Laar Karinthy-gyuru-sztori kibontakozni... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!