Nem bírtak magukkal, a németek és a franciák is beszálltak a Magyarország elleni uniós perbe

2023. április 07. 10:57

Húsvéti ajándék.

2023. április 07. 10:57
null

Németország támogatja a magyarországi gyermekvédelmi törvény elleni uniós eljárást – írta meg a Die Zeit. A német lap szerint Németország és Franciaország is támogatja az eljárást. 

„Olaf Scholz kancellár ma Emmanuel Macron francia elnökkel együtt úgy döntött, hogy Németország és Franciaország csatlakozik az Európai Bizottsághoz a Magyarországgal szemben a LMBTQI-ellenes jogszabályok miatt indított kötelezettségszegési eljárásban” – közölte a Reuters hírügynökséggel egy kormányszóvivő.

Ez azt jelenti, hogy 14 uniós tagállam csatlakozott a Magyarország elleni eljáráshoz: Belgium, Hollandia, Luxemburg, Dánia, Portugália, Írország, Spanyolország, Málta, Ausztria, Svédország, Szlovénia, Finnország, Franciaország és Németország. Az Európai Parlament, mint uniós intézmény, szintén az EU Bizottsága mellé állt.

A svédek bejelentették: beszálltak a Magyarországot támadó uniós perbe, ellenünk

Közben Svédország NATO-csatlakozásának a magyar támogatása még nem lejátszott meccs.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 413 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. április 08. 07:42
Ideje lene rendes nyomást gyakorolni mindazokra, akik még nem szálltak be ellenünk. A környező országoknak nyilván területeket kell felajánlani, attól megjön majd a lelkesedés, sőt talán az átalakító műtéteket is vállalják. Ideje lenne rendesen megbüntetni minket, mert úgy tűnik ezzel az EU pénz dologgal sem tudnak megtörni.
Zolt
2023. április 08. 07:04
Egy az erdeti alaptörvénybe nem volt ez a fóbia benne ,joga van bármely tagországnak elfogadni,vagy vétózni. Viszont én újra megvizsgálnám a who 2016 döntész milyen alapon vették ki a betegségből a homoszexualítást.pl.már a lakosság 90% a más. Mászészt előtérbe helyezném a hetero kissebbség jogait is. Azaz kurvák ,szépfiuk kellenek az iskolába oktatni. Jah ez nem ok mert akkor minden gyerek a végén ,vagy kúrvaként jönne ki ,vagy szépfiúként,senki nem akarna dolgozni? Minek könnyű pénzkereseti lehetőség. Erre is lehet befolyásolni a gyerek eredeti természetes fejlődését. Ezért nem jó,ha a fasszopó férfiak és a picsa nyaló nők akarnak bizonyos jogokat. Nem tudnak reálisan gondolkodni szerintem ,van egy kattanásuk alapból,ami kiterjed másra is. A szexualitás magán ügy. Biztos van olyan is aki tükörbe veri a farkát mert szerelmes magába.:) De nem hinném ezt másra is jogos lenne rákényszeríteni.itt a kutya elásva kb. Szerintem
ozdiszatir
2023. április 07. 22:11
Az árulót és tolvajt leköpik, odébb rugják mint egy fehér kutyaszart....mimagyar sors Hahaha....hazaárulok
Zoltán21
2023. április 07. 19:28
Gondolom, ez a legfontosabb elintéznivaló Brüsszelben. Egyre világosabb, miért száguld a szakadék felé az egész európai unió, hiába egy debil vén trottyos parancsolat a sok pincsinek. Mindegy itt, hogy Német, Francia, Holland, Spanyol...... Ha Bidé bácsi fittyet, máris rohannak a seggét nyalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!