Hont András kiosztotta a Telex „haladár médiamunkását”

2023. április 06. 20:15

Szerinte nem kellene mindig mindent a patriarchátus számlájára írni.

2023. április 06. 20:15
null

Hont András szerint nem feltétlenül kellene régi, jól bevált zenéket megváltoztatni. Mindezt arra reagálva írta közösségi oldalán, hogy átírták A kis hableány slágereit, hogy azok még véletlenül se sértsenek senkit.

Az újságíró szerint nem kellene mindig mindent a patriarchátus számlájára írni. „Ugyanis ilyen merőben valószínűtlen eset nem azért fordulhat elő, mert a patriarchátus elintézte, hanem azért bazmeg, hogy szakadna rád a Disneyland, mert ez egy MESE” – nyilvánította ki kicsit erősebb szavakkal a véleményét.

***

Nyitókép: A Youtube előzetes alapján

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2023. április 10. 10:45
vegytiszta kirekesztés, hogy a hableány szerepét egy nőnek adták és nem egy travinak
ambaracurjan
2023. április 08. 18:47
Itt volt az ideje egy néger, festett hajú műszempillás hableánynak. A sötét szín a cápákkal vívott polkorrekt szópárbajbajt könnyíti meg, a festett haj és műszempilla előnyeit pedig a vízi életben nem kell ecsetelnem.
dezilluzionista
2023. április 08. 10:20
Hontalan.
Backstab
2023. április 07. 20:09
Ha tarzant be teszik feketenek el fogok menni a moziba. Esku
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!