A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hodász András: Bayer Zsolt gerinctelen

2023. április 28. 11:38

„Olyat kultúrember eleve nem csinál, hogy ilyen jelzőkkel illeti a világ legnagyobb egyházának az egyébként nem hívők által is köztiszteletnek örvendő vezetőjét” – hangoztatja a papi pályát elhagyó Hodász.

2023. április 28. 11:38
null

Interjút adott a Jelennek Hodász András, akiről nemrég kiderült, hogy baristának állt.

„Milyen ív mentén juthatott el a NER szellemi holdudvara, egészen pontosan Bayer Zsolt onnan, hogy a pápa egy demens vénember, odáig, hogy még békemenetet is szerettek volna szervezni az ideérkezésére?” – kérdezte a lap újságírója Hodásztól. Bayer később tisztázta, nem hirdetett békemenetet: „Annyit mondtam, legyünk ott nagyon sokan, jöjjenek azok is minél többen, akik békemenetre szoktak járni” – írta a publicista.

„Ennek nincs semmilyen gondolati íve,

ez egy teljesen gerinctelen hozzáállás és egy teljesen gerinctelen személyiség képe rajzolódik ki mögüle.

Olyat kultúrember eleve nem csinál, hogy ilyen jelzőkkel illeti a világ legnagyobb egyházának az egyébként nem hívők által is köztiszteletnek örvendő vezetőjét. Ha valamilyen úton módon mégis megteszi, akkor utóbb, egy tiszta pillanatában, bocsánatot kér érte. Ez nem történt meg. [megtörtént – a szerk.] De ne feledjük azt a »közgondolkodót« sem, aki egyenesen a kereszténység ellenségének írta le őt, most meg már annak örül, hogy mégiscsak eljön. Nem, nem tudok erre mást mondani, ez gerinctelenség” – hangoztatta a papi pályát elhagyó Hodász.

Nyitókép: YouTube

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugocsa
2023. május 01. 20:06
Ami a gerincességet illeti: egy normális ember nem váltogatja úgy a vallását, mint más a gatyáját. Nem csodálkoznék, ha kiderülne: B.Zs. már rég pártot, jobban mondva ideológiát is váltott, s titokban már a DK-ban politizál. Pontosabban: ismét váltott. Azért ismét, mert a legjobb tudomásom szerint lelkes és odaadó újságírói pályafutásást a jobboldalinak semmiképpen sem nevezhető Népszabadságnál kezdte.
Nagy Pál
2023. április 29. 19:58
Bayer volt már komcsi, volt már liberális, volt már protestáns, most elvileg nemzethy katholikus... mindig az, ami a legtöbb tüsit hozta. Benne testesül meg a NERcsicskák lényege.
Kacorka
2023. április 29. 16:47
Saulus-Paulus....ismerős?? Elfelejtette.
amca
2023. április 29. 08:56
hodászbandi. 500évig cezva-ban főzték a kávét. Én a mai napig. Küldök neked 1et. Issuse Mili! Megbocsátok. Te is ember vagy. Elveszett bárány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról