Halott kisgyermeket találtak egy autó csomagtartójában Nyíregyházán

2023. április 15. 17:50

A rendőrök azonnal megkezdték a vizsgálatokat, a környék lakói megdöbbentek a történteken.

2023. április 15. 17:50
null

Szombaton reggel Nyíregyházán, a Stadion utcában két év körüli halott és egy egy év körüli sérült kisgyermeket találtak egy autó csomagtartójában. A kocsival egy férfi és egy nő parkolt le a helyi rendőrség mellett, majd besétáltak és szóltak, hogy az autóban egy halott kisgyerek van. A helyszínre mentők és rendőrök érkeztek, akik megkezdték a vizsgálatokat, a csecsemőt kórházba vitték – számol be a Szon és a Tények.

A környéken lakó és dolgozók döbbenten értesültek a szörnyű tragédiáról.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. április 17. 08:34
C típusú gyerekszeretet. Lényeg, hogy felvették a gyerek után járó pénzeket. Ez a nyomozás és ítélet is sokáig fog tartani.
Odone Ricci
2023. április 16. 19:56
Megdöbbentő eset, de ameddig nem tudunk többet az autós házaspárról, addig nehéz bármit is feltételezni. Sok gyerektelen házaspár vagy együttélő azonos nemű pár szeretne gyereket örökbefogadni. Ez azonban a bürokrácia miatt nagyon körülményes még a házaspároknak is, igen szigorúak a feltételek. Elképzelhető, hogy "szivességből" elvállalta ez a házaspár a két gyerek titokban történő szállítását a csomagtartóban, de a rossz körülmények miatt az egyik kisgyerek nem élte túl... A házaspár hogy mentse a menthetetlent, jelentkezett a rendőrségen. Persze, lehet más történet is, majd később kiderül. Ha a mama 17 évesen már 3 gyerek anyja és egy védett helyen van, akkor elképzelhető, hogy gondozásra odaadna két gyereket.
gabriellavargamail
2023. április 16. 11:25
Amúgy cigózni is lehet,de ez a két pici nem kérte az életet,ártatlan tiszta lelkek!!!
Macskaszerelde
2023. április 16. 09:46
Nem véletlenül ilyen a hír megfogalmazása, hiányzik minden, ami miatt értelmét nyerne, de azt nem lehet beleírni, mert nyomozás, meg az indulatok keltése stb. Ezért ilyen fals, harmad-hír, ráció nélkül. De amit sejtet, az talán nem is kér további kommentárt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!