Egy lelkes rajongó vallomása: Gyurcsány Ferenc olyan ember, aki kimondja az igazságot

2023. április 14. 13:39

Ezúttal 200 érdeklődő hallgatta meg Gyurcsány Ferencet Szolnokon.

2023. április 14. 13:39
null

Zsúfolásig megtelt a szolnoki VOKE művelődési ház, ahol a több mint 200 érdeklődő előtt Gyurcsány Ferenc tartott szórakoztató politikai fellépést csütörtökön este – írta meg a Szol24.

A beszámoló alapján kiderült, hogy a volt kormányfő többször is megnevettette és megtapsoltatta hallgatóságát. A DK elnöke ezen alkalommal is kihangsúlyozta, hogy elkötelezett híve Európának. Nem véletlen, hogy azzal a felütéssel kezdte a beszédét, hogy a mai hatalom kibillentette az országot a történelem útjából. „Mi ugyanis egy nyugatos ország vagyunk. A kommunizmus 40-42 évén kívül Szent István óta ezen nem volt vita.

– fejtette ki.

Merjenek szabad magyar polgárok lenni – bátorította a közönségét. Vegyék birtokba az országot, kérjék számon, hogy mi történik a saját hazájukkal – mondta. 

A lap arról is beszámolt, hogy az egyik résztvevő azt mondta, Gyurcsány Ferenc olyan ember, aki kimondja az igazságot, ezért szeretik őt, és ezért bíznak benne. Ritka ma az ilyen politikus, tette hozzá.

***

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. április 15. 13:09
plusz fasz, meg trágya, meg belga, minden rosszat összeszedett amit a gojoktól meg a belgáktól összeszedethető volt! Nem beszélve a pircsi lányáról, a plovdivi lamantinról!
holnapislesznap
2023. április 14. 21:14
A vörös szegfű nem a vörös csillag darabjaiból született? Internacionális Gyurcsikám... Szent István után rengeteg harc dúlt a hatalomért, volt birodalom és három részre szakadt ország is, kormányzók is tevékenykedtek, volt nemzetvezetőnk is... Szent István előtt is volt Magyarhon. Most éppen milyen korban szeretnél élni vörösbáró? Unió és USA mit felel e kérdésre, hiszen 56 gyermekeként benned már mindenki megforgatta a... a valutáját.
tapir32
2023. április 14. 20:07
"Aki Magyarországra látogat, megtapasztalja, hogy mit jelent a valós szabadság." Novák Katalin Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön pénzt tarhálnak miközben az elnyomott áldozat szerepében tetszelegnek. Ugyanakkor, felelőtlenül terjesztik demagógiájukat.. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomás gyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
Saksafar
2023. április 14. 19:22
Olyan ember, aki kimondja az igazságot, de előtte beveszi az alkoholt. Méghozzá alaposan és aztán főleg az etil-igazság jön ki a száján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!