Gulyás a Pressman-féle plakátokról: Támogatnánk a plakátkampányt, csak 65 évet késtek vele

2023. április 20. 10:09

Rossz az időzítés – hangsúlyozta a miniszter.

2023. április 20. 10:09
null

Csütörtök reggel Kormányinfót tartott Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. A miniszter bejelentette: június 30-ig maradnak az árstopok. Szóba került a Pressman-féle „Ruszkik, haza!” plakátkampány is.

Rossz az időzítés. Mi támogatnánk ezt a plakátkampányt, csupán 65 évet késett az amerikai nagykövetség

– hangsúlyozta Gulyás Gergely.

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 21. 09:45
Már haza mentek az oroszok Ukrajnából 65 éve, vagy mi?
LancelotDuLac
2023. április 20. 14:58
"Gulyás a Pressman-féle plakátokról: Támogatnánk a plakátkampányt, csak 65 évet késtek vele" Miért? Kivonultak Ukrajnából az oroszok ? te féreg
fabulon
2023. április 20. 12:00
Te vagy az az ember, aki azt mondta volna a nyugati demokráciákban 56-ban is, hogy aki a magyarok megsegítése mellett érvel az maradjon csöndben vagy húzzon el harcolni Magyarországra. Miért is? Be vagy szarva, nehogy le kelljen mondani az olcsó tojásról? Szerencsére 2022-ben már mások a fejlett demokráciák, nem tojnak be az elmaradott primitív oroszoktól, és az ENSZ által adott felhatalmazásukkal élve segítik a jogtalanul megtámadott Ukrajnát. Ez a helyes erkölcsileg.
Micó
2023. április 20. 11:30
Mindig lehet a balosoktól tanulni. Ol.Az orosz egy ideig jó volt.Amíg szovjet volt. Amióta az irisz orosz, már genya lett. Nem eléggé nyugatos. Meg rögeszmés is az orosz.Azt hiszi köze van Kijevhez. Hát kurvára téved, mert Kijevhez az amerikaiaknak van közük. Megmondta a balos értelmiség. Akik már nem marxisták. Abból ugyanis nem tudnak olyan jól megélni.Már amerikás globalisták. És tudják hogy minden USA termék szabaddá tesz.A palagáz az új Coca Cola. Ez marihuánával és házibuzival a legjobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!