Kerítésénél vizelt egy gyalogos, erre a borsodi férfi mérgében gumilövedékkel hasba lőtte

2023. április 21. 13:23

„Most meghalsz” – jelentette ki az ingatlan tulajdonosa.

2023. április 21. 13:23
null

2022 májusában késő este egy sajószentpéteri férfi ingatlanának udvarán tartózkodva észlelte, hogy egy gyalogos és társa a ház előtti útszakaszon, a kerítésnél vizel. A férfi ideges lett, kérdőre vonta őket, majd bement a házba és magához vette a gumilövedék kilövésére alkalmas gáz- és riasztófegyverét.

A vádlott a már kissé tovább haladó sértett és barátja után indult, majd amikor karnyújtásnyi távolságra ért, „most meghalsz” kijelentés mellett háromszor elsütötte a fegyvert.

A gumilövedékek a sértett hasát, mellkasát, illetve vállát találták el,

nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva. A férfi beismerte bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról. Őt a bíróság fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt 1 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Nyitóképünk illusztráció: Eyad Tawil / Anadolu Agency / AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moky
2023. április 22. 17:37
Azért mi sem megyünk a szomszédba egy kis állatságért.
syphax
2023. április 22. 17:32
p.S.: MEGMINDEN...BORSODBA...
syphax
2023. április 22. 17:32
ASZONTÁK "BORSODBA", HOGY A 'ZORBÁNY PISÁLT A KERITÉSRE ÉS A ZORBÁNY LŰTTE ENNENMAGÁT PÖCSÖN...BORSODBA'...FASZÁUL...BIZONYÁM!
DE JÓ
2023. április 21. 22:58
A tököm tele van a városi zugokban, aluljárókban, liftekben, az utak szélén mindenféle takarás nélkül vizelő állatokkal. Mindet bezárnám két hétre egy disznóólba. Ott oda vizel, ahova akar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!