Puzsér: Úgy áll Bayer Zsolt fején a kipa, mint tökön a gyűszű (VIDEÓ)

2023. április 26. 20:39

A publicista szerint „az is nagyon sajátos, hogy Bayer Zsolt és Gulyás Gergely követelik a bocsánatkérést a zsidóságtól”.

2023. április 26. 20:39
null

A Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és Zsupos Ági többek között felidézték Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azon kijelentését, hogy „Pressman-nek bocsánatot kellene kérnie Gyöngyösi széderestés meghívása miatt”.

Felidézték, hogy Gyöngyösi meghívásából amiatt lett ügy, mert a jobbikos képviselő még 2012-ben azt javasolta, hogy írják össze a Magyarországon élő, illetve a parlamentben ülő zsidó származású magyarokat, „mert ők nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek”.

Puzsér Róbert az összefoglalóra úgy reagált, hogy „nagyon sajátos, hogy Bayer Zsolt és Gulyás Gergely követelik a bocsánatkérést a zsidóságtól. Hogy ők átvedlettek antifasisztává. Elég volt a »Présembernek« meghívnia Gyöngyösit széderestre”.

Majd azzal folytatta,

Nem áll jól, mert tegnap még az ellenkező szerepet játszották, és senki nem hisz nekik”

„Az a kérdés, hogy tényleg annyira fáj a zsidókat érő sérelem a Nemzeti Együttműködés Rendszerének és a döntéshozóinak. (...)” – tette fel a kérdést publicista. 

Zsupos Ági az elhangzottakra hozzátette, hogy Gyögyösi Márton a történtekért már bocsánatot kért. Majd valamivel később felidézte Bayer Zsoltnak azt a hasonlatát, mely szerint „Gyöngyösi meghívása olyan volt, mintha 1934-ben a berlini zsidóság vezetője meghívta volna széderezni Adolf Hitlert. (...)”.

Erre Puzsér sommásan megjegyezte,

az az igazság. Nem való oda”.

A teljes műsort alább hallgathatják vissza:

Nyitókép: Baksa Róbert

***

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. október 23. 13:46
jól beszél...
vensarkanygyik61
2023. október 23. 11:46
Vessetek a mókusok elé,de ezt a faszt, ütném, még a ravatalon is!
on1the1border
2023. április 27. 11:42
Robi! Egy rohadt árva szóval nem mondták Bayerék, hogy fájna nekik a "zsidókat ért sérelem". Simán kiröhögik Pressmant... Így viszont az egész eszmefuttatásod értelmetlen.
Timike78
2023. április 27. 11:00
olcsó tehetségtelen szarnyaló ki a f@szom ez a szarjancsi hogy be kell ide szemlézni mintha egy köpetet is érne a szófosása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!