Feljelenti a lombkoronasétányról tudósító médiát a polgármester

2023. április 20. 11:43

Az ATV híradójából az is kiderül, mire lehet használni a sétányt.

2023. április 20. 11:43
null

Az elmúlt hetekben megmozgatta a médiát a Nyírmártonfalva melletti lombkorona nélküli lombkoronasétány híre. Az ATV híradó videóriportot készített a helyszínen. A csatorna megkereste a település polgármesterét is, aki, bár nem akart nyilatkozni, azt elmondta:

mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lomkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel szóba állni.

A riportban egy erdész is megszólal, aki elárulja: elkezdték a fák telepítését, de legalább tíz évet kell várni, mire azok rendesen megnőnek. Hozzátette, egy pozitívum mégis van az üggyel kapcsolatban, mégpedig az, hogy a sétányról végig lehet kísérni a fiatal növények fejlődését. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laudaricus
2023. április 20. 16:45
Ez az egész ügy, úgy, ahogy van, bűzlik. Undorító. 1. Teljesen értelmetlen beruházás. Csak pénzkidobás. 2. A polgármester undorító fenyegetőzése a munkáját végző média ellen. Egy valódi lombkoronasétány ennél azért magasabb, és működő, természetközeli helyen, erdőben, stb töltheti be a funkcióját. A képek alapján egyikről sincs szó. Ez valóban LOPÁS! A település lakóit, a közösséget lopták meg ezzel a hülyeséggel.
letsgobrandon
2023. április 20. 16:14
kurva élet.... Gelgő tucatnyi méhlegelőt lehetne "épített " volna butapesten
RasPutin
2023. április 20. 16:03
Tessék egy patakot arra terelni. A híd készen van.
masikhozzaszolo
2023. április 20. 15:36
Itt tényleg csak a jog segíthet már csak. Az a legjobb megoldás mindig a tényekre. Mire a bíróság bírál, meghozza az ítéletet, hogy le kell bontani a sétányt, vissza kell fizetni a pénzt, és az erdő is álljon, az eredeti állapotot helyreállítandóan. Közbe a fákat 3x letermelik. ÉS SENKI NEM SÉTÁLHAT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!