„Te szegény, téged még senki sem dugott meg” – megtartották Magyarország első Aszex Pride felvonulását (VIDEÓ)

2023. április 16. 20:20

A Telex szerint száz-százötvenen vehettek részt a megmozduláson, amelynek a célja „az aszex láthatóság elősegítése volt”.

2023. április 16. 20:20
null

Megtartották az aszexuálisok első felvonulását, az Aszex Pride-ot. A Telex a helyszínről közvetítette az eseményt, becslésük szerint száz-százötvenen vehettek részt a demonstráción, amelynek a célja

Ahogy a videó leírásában olvasható, a nemzetközi felmérések szerint a népesség egy százaléka lehet aszex, sokan mégsem tudják, hogy pontosan mit is jelent a fogalom, nekik szól az alábbi videó:

Nyitókép: YouTube

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2023. április 19. 16:04
Ez az egész egyre hülyébb és betegebb lesz . . .
Hoth
2023. április 18. 18:15
Így végignézve azért lenne pár kérdésem...először is...mi a faszt kerestek ott szivárványos zászlók?????? Következőn már lesz DK is..tuti...illetve egyanezen az alapon akkor pl.horogkeresztes miért nem???nem lehet aszex náci?????aztán...mi az hogy "odajönnek hozzám és azt kérdezik"..na állljjjállljjj...ki?hol?mit kérdez?hozzám miért nem jönnek oda ilyeneket kérdezni...ezek világitanak mint a 100 as égő...ki várja el tőlük hogy hogy éljenek??????ki a faszt érdekel hogy élnek..legyen boldog ahogy akar.. mindenesetre jó lenne ha ilyen szar tüntetésekkel nem szaporitanák a dugókat a városban,mellesleg egész szép gesztus lenne környezetvédelmi szempontból is..végezetül,nem kevés hölggyel volt hosszabb rövidebb kapcsolatom akit a férje aszexuálisnak hitt::::))))
Hoth
2023. április 18. 17:46
Na majd ezeket is besöpri az ellenzék maga alá...olyanok ezek mint szipoantókocsin a szűrő...minden szar fennakad rajtuk..dobbantónak az ilyen hülye is megteszi....kurvára kiváncsi lennék a szervezők politikai hovatartozására,de azt hiszem már ki is találtam...kéne rendezni olyan felvonulást is ahol az vesz részt akit bizony érdekel a szexualitás..
Hill
2023. április 17. 22:23
Már azt érzem, hogy én nem vagyok normális. De nem is vagyok. Nyilván nem. Aberált szar vagyok. Unalmas, konzervatív, maradi gyökér
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!