Először szólalt meg az Újbudán halálra késelt rendőr családja

2023. március 19. 18:09

„Tudtuk, milyen veszélyben van, mert mindig ott volt az első sorban. Valahogy ezt az anyai szív megérzi” – mondta a halálra késelt rendőr édesanyja.

2023. március 19. 18:09
null

Baumann Péter édesanyja és testvére a Retro Rádiónak nyilatkoztak. A januárban megkéselt rendőr fivére, István elmesélte, hogy nagyon közel álltak egymáshoz. Elmondta, hogy aludt, amikor Baumann Péter menyasszonya felhívta, hogy induljon a kórházba, mert nagyon nagy a baj.

Az édesanya, Enikő felidézte, hogy fia már az egyik óvodai farsangon is rendőrnek öltözött, a rendészeti szakközépiskola későbbi nyílt napja pedig olyan hatással volt rá, hogy eldőlt a sorsa a karrierjét illetően – emelte ki az interjúból a Magyar Nemzet.

„Tudtuk, hogy milyen veszélyben van, mert mindig ott volt az első sorban.

én pedig minden beszélgetésünk alkalmával úgy búcsúztam el tőle, hogy nagyon vigyázz magadra, kisfiam!” – emlékezett vissza Enikő.

Az édesanya elárulta, hogy brutális érzés volt, amikor megtudták, mi történt a fiával. Műtősnőként dolgozik, és éppen a munkahelyén tartózkodott a gyilkosság éjszakáján. Hajnali fél háromkor kopogtattak a szobája ajtaján. Éppen megpihent egy kicsit, azt gondolta, munkára hívják majd.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DeGar
2023. március 20. 06:59
A Feltámadás reményében nyugodjék békében, mélyen együttérzek a családdal.
krampus
2023. március 20. 02:43
2 het alatt rend lesz...ezt a drogos szart le kellett volna loniuk a rendoroknek azok utan, hogy megindult felejuk kessel! Amelyik emberjogvedok bunozovedo meg ajvekol ez ellen, tettestarskent lecsukni vagy 10 evre. Az emberjogi bunozovedok az okai annak, hogy a bunozoknek nagy a pofaja. Tudom ez antiszemitizmus, mert hat zsidrak mind, de hat akkor is ez van. TASz, Amnesty meg a tobbi NGO gittegylet. Ez a csoro rendor ezeknek a veglenyeknek az aldozata lett. A drogos hulladek meg a tobbi gyilkos csak eszkoz a kezukben.
Töki
2023. március 19. 22:27
Felfoghatatlan ami történt!
Csendőr
2023. március 19. 20:32
Pl. Maroklőfegyver csere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!