Nézze meg Rákay Philip „Most vagy soha!” című filmjének előzetesét

2023. március 12. 19:29

A médiaszakember arra is magyarázatot ad, hogy miért nem a Petőfi-emlékévben mutatták be az alkotást.

2023. március 12. 19:29
null

Íme, a „Most vagy soha!” című filmünk ünnepi előzetese! – írja hivatalos közösségi oldalán Rákay Philip, aki szerint a film pemierje „2024 márciusának idusára” tehető majd.

„Minden balos hergeléssel ellentétben: a Covid miatt nem tudtuk időben előkészíteni és leforgatni a filmet, pusztán ez az oka annak, hogy nem a Petőfi-emlékévben mutatjuk be...” – olvasható a bejegyzésben.

Az előzetest alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. március 13. 14:24
Nézzétek orkszoponcok.
Csakcsöndben
2023. március 13. 12:02
Világnézettől függetlenül, a a Nemes-Jeles Napszálltájára elb-ott 2 milliárd ugyanúgy mehetett volna értelmesebb projektre, mint Kálmánka giccsére költött 6 milliárd. Az ízlés, a művészi érzékenység sem világnézet kérdése. Amúgy pár éve, mikor kijött a film ötlete, annyi igényem volt, amit le is írtam itt, hogy ne tegyék piedesztálra, ne legyen giccses. Sajnos nem teljesült.
18.0 fok
2023. március 13. 11:58
ha rákosikálmán kapálna, sokkal jobb lenne mindenkinek. ő is értelmesebb dologgal foglalná el magát ahhoz képest, amit most csinál, nekünk meg nem kéne szégyenkeznünk, hogy kiknek a kezében van a filmszakma.
MyOp
2023. március 13. 11:00
Addig nem merem megnyomni a play gombot, amíg valaki nem biztosít róla, hogy ez nem az Aranybulla 2.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!