„Szerinted a transznők nők?” – kérdezték Gulyás Mártontól, majd gyűlölködéssel vádolták meg

2023. március 20. 20:12

Gulyás szerint ez a szemlélet a demokrácia végét jelenti.

2023. március 20. 20:12
null

A Partizán lehetsőéget adott nézőinek, hogy kérdezzék a csatorna ismert műsorvezetőjét, Gulyás Mártont. A követők éltek is ezzel a lehetőséggel, több mint 7 órán keresztül bombázták kérdéseikkel – mindenkinek öt perce volt – Gulyást.

Szóba került a kapitalizmus-kritika, a baloldal problémái, Schiffer András, a vallás, de a legszürreálisabb jelenet a transzneműekről szóló kérdezz-felelek volt, amelyet a Partizán külön videóban ki is emelt. 

A kérdező igen-nem eldöntendő kérdésként veti fel Gulyásnak, hogy a transznők nők-e, mire a műsorvezető közli, hogy erre nem lehet így válaszolni. Ezután Gulyás fejére olvassák, hogy korábban transzfób műsoroknak adott teret, majd egyik interjúalanyának kijelentéseit is számon kérik rajta, „utálkozónak, gyűlölködőnek” nevezve az illetőt. A kérdező szintén gyűlölködésnek nevezte azt, hogy Gulyás nem volt hajlandó kijelenteni, hogy a transznők nők.

Gulyás szerint ha ennyire kitágítjuk a gyűlöletbeszéd fogalmát, az a demokrácia végét jelenti, és a dogmák világához vezet.

Leiratozhatnánk a teljes beszélgetést, de felesleges, inkább nézzék meg önök is:

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2023. március 21. 16:50
UHHH csak egy ilyen kis erőszakos ratyi jönne le a kocsmába! Egyből észhez térne, h ki a férfi és ki a nő!
Mintaszkitap
2023. március 21. 15:58
Ki a pöcsöm ez a sapkás szemforgató burnyák? Az eszem megáll, hogy ezek mi a faszt képzelnek magukról meg a világról. A transz nő kromoszómái milyenek? Férfi? Igen. Akkor férfi. A szent tudomány nevében fejlődünk, akkor a biológia is szent tudomány! De annak örülök, hogy ez a legnagyobb problémájuk szegényeknek.
Dzsin
2023. március 21. 15:42
A forradalom felfalja gyermekeit
EX - Terminátor
2023. március 21. 14:04
Elmondjam hogy mit fogok csinálni azzal aki ilyennel nekem nekiáll vádaskodni ilyen vagy bármi más szarsággal jönni? Nem hogy nem fogom magam elszégyellni, vagy BÁRMIBEN is meggondolni magam, de egyszerűen kivágom mint a macskát szarni. És ha ez sem elég? ÖRÜLHET NEKI HA ÉLVE MEGÚSSZA. De nem lesz se vita, se párbeszéd se semmi más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!