Hihetetlen videón, ahogy népes szarvascsorda szalad keresztbe az M1-es autópályán

2023. március 04. 19:29

Szerencsére nem történt baleset.

2023. március 04. 19:29
null

A Helló Vidék portálján azt írják: nem mindennapi látványban lehetett része annak, aki az M1-es autópálya szárligeti lehajtójánál autózott kedden délután 17 órakor.

A szarvascsorda tagjai egyesével ugrottak át a szalagkorláton, majd szaladtak tovább az útjukon. 

„Szarvas rudli okozott meglepetést az M1-es autópálya szárligeti lehajtójánál február 21-én, kedden 17 órakor. Mint az az olvasónk fedélzeti kamerája által rögzített felvételen is látszik, a szélsebes vadak kecses mozdulattal szökkentek át szép sorjában a lehajtónál lévő szalagkorláton, mígnem mindannyian átkeltek a lehajtón” – tájékoztatott a kemma.hu.

Nyitókép: Képmetszet / Videa

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2023. március 05. 19:34
már megint riposztos médiamunkásokkal erősít a mandiner? :D
Osztap Bender
2023. március 05. 18:08
Az autópálya kötelezően vadvédelmi kerítéssel van ellátva annak érdekében, hogy az állatok ne juthassanak be az útra! 130 km/óra sebességgel egy esetleges ütközés mindkét félre végzetes lehet. Szóval, mi a nagy helyzet útkezelők, mit is kerestek szarvasék a tilosban?
Droli
2023. március 05. 10:27
Csupán nézőpont kérdése, hogy: - szarvascsorda szaladt keresztbe az emberek útján - embercsorda autózott keresztbe a szarvasok útján Az hogy betonnal (utakkal) ilyen szinten szétszabdaljuk környezetünket, nem jó.
pintyőke
2023. március 05. 09:41
Hoppál "Vadölő" Peti kellett volna oda, szépen gyérítette volna az agancsosokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!