Jámbor András üzent Deák Dánielnek

2023. március 17. 18:29

A politikus a Facebook-oldalán azonnal kifejezte együttérzését.

2023. március 17. 18:29
null

A Mandiner megírta, hogy Deák Dániel szerint valószínűleg a Szikra Mozgalomhoz köthető baloldali erőszakszervezet, az Antifa szimpatizánsa fenyegette meg.

Jámbor András együttérzését fejezte ki a Facebook-oldalán Deák Dánielnek. A politikus arra is reagált, hogy Deák a fenyegetéssel őt és a Szikra Mozgalmat vádolta meg. Az elemző ezen állítását visszautasította Jámbor.

– írta.

A baloldali politikus bízik benne, hogy a rendőrök alapos nyomozómunkát végeznek majd. „Mindazonáltal remélem, Dániel túl van az ijedtségen, miután kiderült, hogy nem találtak bombát, és azt is remélem, hogy az általa kihívott rendőrök az ügy minden részletére kiterjedő nyomozómunkát végeznek majd, hogy kiderüljön az igazság!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. március 19. 12:53
Ne üzengess belga! 1807 napja hazugságban vagy, mosdatlan fél hülye, vizesnyolcas, libsibolsi, a Fuggerék egészségügyi csicskája!
Hydra Esus
2023. március 18. 23:21
Folyékonyan hazudik. Gazember senkiházi bolsevik.
Nemkellnév
2023. március 18. 14:58
Nekem ez az ember, Jámbor András egy teljesen kiszámíthatatlan, erkölcstelen pszichopatának tűnik.
Drez Mihaly
2023. március 18. 14:37
Aki a történelmet nem tanulja vagy esetleg feledi , azt emlékeztetni kell. Tudjátok , voltak a Lenin-fiúk. Mi lett velük 1919 után? És mi lett a Weimar-i köztársaság vérgőzös és erkölcsi fertőt hozó diktatúrája után? Nos, a történelem ismétli magát.Veletek is ez történhet, majdnem tutira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!