Közel teltház lesz a Fradi-Leverkusen meccsen

2023. március 16. 15:13

A rendezvényigazgató biztos benne, hogy a szurkolók hihetetlen hangulatot fognak biztosítani az esti meccs alatt.

2023. március 16. 15:13
null

Óriási siker nemcsak a Ferencváros, hanem az egész magyar labdarúgás számára a Groupama Arénát üzemeltető cég szerint, hogy Ferencváros a Puskás Ferenc Stadionban játszhatja az Európa Liga nyolcaddöntő visszavágóját a német Bayer Leverkusen ellen.

A csapat vezetése tavaly év végén döntött úgy, hogy a nyolcaddöntő visszavágóját a Groupama Aréna helyett a Puskás Stadionban játsszák le, miután a Ferencváros csoportelsőként jutott tovább a nyolcaddöntőbe. 

Mintegy ötvenezer jegyet adtak el a mérkőzésre, így közel teltház lesz a stadionban.

A nagy érdeklődés miatt a lelátó legfelsőbb karéját is megnyitották a szurkolók előtt.

Cseh Zoltán rendezvényigazgató a Hír TV-nek elmondta, biztos benne, hogy a szurkolók hihetetlen hangulatot fognak biztosítani az esti meccs alatt.

Az UEFA nagyon szigorú szabályokat támaszt a rendezők elé, egy mintegy 300 oldalas szabálykönyvnek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki megrendezhessen egy ilyen mérkőzést.  A kereskedelmi szempontok mellett nagyon fontosak a sportszakmai elvárások is, így természetesen maga pálya is a legmagasabb elvárásoknak megfelelő lesz. 

 

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OneiroNauta
2023. március 16. 16:54
Remélem a német szurkolókat a határtól kezdve 3x kutatják át. Legyen testüreg motozás is, mert biztosan veszélyt jelentenek a demokráciára...
anegy_
2023. március 16. 16:34
Szánalmas ez a pár darab szaralak hozzászóló! Igazi hazaáruló libsi-bolsifajzat. Vergődjenek még vagy 50 éven át, erős 1/10 alatt! Hajrá Fradi! Hajrá magyarok!!!!!
wanderer888
2023. március 16. 16:05
nagy élmény lesz teltházzal végignézni, ahogy szokás szerint összefossa magát a Magyar Labdarúgás. minden ráfordított millió jó helyre megy! :D
motoman
2023. március 16. 15:44
A Német szurkolóknak lesz testüreg motozás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!