Gyurcsány Ferenc bejelentette: a DK Botka Lászlót támogatja Szegeden

2023. március 29. 14:01

A bejelentésből kiderült az is: Gyurcsány Ferenc szerint „ennek a kormánynak mennie kell”.

2023. március 29. 14:01
null

Gyurcsány Ferenc szerda délután közösségi oldalán adta hírül követőinek, hogy 14 óra 30 perctől kezdődően bejelentést tesz. Beszédének elején a Demokratikus Koalíció elnöke Botka Lászlót, Szeged polgármesterét méltatta, valamint a Kormányt kritizálta.

– szakértette meg a bukott miniszterelnök.

„Ha mi lennénk kormányon, mi egy hónap alatt megállapodnánk az Európai Unióval, semmi kétségem. Azért mert nekünk nem kell az a hatalmi rendszer, amelynek fenntartása most akadályozza Magyarországot abban, hogy jobb életet teremtsen. Hát, így. Köszönöm szépen!” – zárta szavait a DK elnöke.

A DK elnökének bejelentését itt nézheti vissza:

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2023. március 30. 00:27
A "mikutyánk" és az ő kölyke.
Páter Gregor
2023. március 29. 22:16
Ő vedelt vodkát ő-zve furcsán, oszt a jólnevelt Botkát összvegyurcsányozta.
Ne szájalj
2023. március 29. 20:16
Ha mi lennénk kormányon, mi egy hónap alatt megállapodnánk az Európai Unióval, semmi kétségem. Nincs errol semmi ketseg, mindent, ami hatranyos helyzetbe hoz minket elfogadnanak. Nem ehhez kell az esz. Boszito ennek a korlatolt baromnak minden megnyilvanulasa.
Töki
2023. március 29. 19:23
Fletóóó!!!!! Te már ezzel álmodsz baszd meg! :)))))))) Nem tünt még fel, hogy az ország több mint 2/3-a utál mint a szart???!!! :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!