Gyurcsány: Előtte megbeszéltük, hogy kimegyünk, és hosszan, tüntetőleg megöleljük egymást

2023. március 07. 21:26

„Ez egy tisztességes, tehetséges, sokat dolgozó nő, szerintem tisztességtelenül bántják. Én ezért megküzdök. Az emberek többsége nem bírta ki, amit ő, itt sok átsírt éjszaka van” – mondta az ATV-ben hosszú idő után felbukkanó Gyurcsány Ferenc. A politikus belebegtette: jövő hét hétfőn újabb ellenzéki politikus léphet át a DK-ba.

2023. március 07. 21:26
null

Egy nappal az elhíresült parlamenti jelenete után az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Gyurcsány Ferenc. Rónai Egon először arról kérdezte a volt miniszterelnököt, hogy a z utóbbi időben miért nem szerepel a rendszeresen a médiában.

Nézze, nagyon kevés politikai műsor van, és azok is inkább a napi aktualitásokról szólnak, abban pedig nálam sokkal jobbak is vannak a DK-ban” – mondta a DK pártelnöke, aki cáfolta, hogy ennek a tartózkodásnak köze lenne az április 3-i választásokhoz.

Hozzátette: rengeteget dolgozik, reggeltől estig pártszervező munkát végez.

„Nincs Gyurcsány Ferenc közjogi méltóságra jelölve Magyarországon” – hárította a saját szerepére vonatkozó kérdést a politikus, hozzátéve, hogy az ő törekvése egyedül az, hogy az a politika legyen többségben, amit ő képvisel, de ő csak 7 éves Skodát vezet, és nem is vágyik többre.

Vona Gábor lemondásával erősödött a Jobbik, vagy nem? Fekete-Győr lemondásával erősödött a Momentum, vagy nem? Schiffer lemondásával erősödött az LMP, vagy nem? Folytassam? Karácsony Gergely lemondásával erősödött a Párbeszéd, vagy nem?” – vágott vissza Gyurcsány, amikor a politikában betöltött szerepéről kapott újabb kérdést. 

„Akkor lemondani, ha utána jobb lesz” – szögezte le Gyurcsány.

Ez egy tisztességes, tehetséges, sokat dolgozó nő, szerintem tisztességtelenül bántják. Én ezért megküzdök. Az emberek többsége nem bírta ki, amit ő, itt sok átsírt éjszaka van” – mondta Ráczné Földi Juditról a DK-elnök.

Mi azt előtte a frakcióülésen megbeszéltük, hogy kimegyünk, és hosszan tüntetőleg megöleljük egymást. Mindenki menjen a csudába” – mondta az elhíresült jelenetről Gyurcsány.

Újabb igazolás

Az interjúból kiderült az is, hogy jövő hétfőn újabb politikus érkezik a DK-ba egy másik ellenzéki pártból, amiről az a párt még nem tud. A DK-vezér sok politikust utasított el az elmúlt hónapokban, a kiválóságuk vagy az erkölcsi és egyéb kiválóságuk hiánya miatt.

Nyitókép: ATV

 

Összesen 286 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 08. 20:50
Ha ez egy Fideszes dolog lett volna, akkor az összes nőnapi feminista tüntetésen ezzel a felvétellel hergelnének a toxikus maszkulinitás ellen.
gyaloggos
2023. március 08. 17:41
FERKÓ! A CHATBOT azé MEGMOZDULT! Hm....?
cutcopy
2023. március 08. 17:06
"tüntetőleg megöleljük egymást" Mi ellen tüntettetek, az elegancia és a jó ízlés ellen..?
KBA98
2023. március 08. 16:55
Az aljasság legmélyebb bugyra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!