Leesett a bolgár újságírók álla a Puskás Arénától

2023. március 27. 20:29

„Budapesten csúcsminőségű a gyep. Olyan, mintha egy számítógépes játékban találtuk volna magunkat. Bulgáriában sajnos nincs hasonló futballpálya” – írták.

2023. március 27. 20:29
null

Hétfő este 20:45-től a Puskás Arénában vendégeskedik a szebb időket is megélt bolgár labdarúgó-válogatott. A balkáni csapatot annak rendje és módja szerint újságírók is elkísérték Budapestre, és nem győztek csodálkozni a 3 éve átadott Puskás Arénán.

A Sportal.bg honlap cikkében megemlíti, hogy a Puskás Aréna impozáns látványt nyújt, és egyértelmű, hogy a magyar szentély aprólékos munka végeredménye. A gyepet a bolgár pályákon látottakhoz hasonlítja a szerző, bár szerinte míg az övékét csak szőnyegnek lehet nevezni, a Puskás Arénában mintha bársonyszőnyeget terítettek volna le a labdarúgók elé. 

Budapesten csúcsminőségű a gyep. Olyan, mintha egy számítógépes játékban találtuk volna magunkat. Bulgáriában sajnos nincs hasonló futballpálya” – írják.

A cikket kiszúró Magyar Nemzet szerint a végén azt is hozzáteszik, hogy abban reménykednek, egyszer náluk is kisüt majd a nap. Ugyanis a kilencvenes évek dicsőséges vb-szereplései és Hriszto Sztoicskov Aranylabdája után a bolgár foci is komoly gödörbe került, amiből máig nem tudtak kimászni. Miközben válogatottjuk is egyre gyengébb lett – emlékezetes: 2020-ban a pótselejtezőn simán verte 3-1-re őket a magyar csapat idegenben – a stadionokra sem jutott pénz: Szófiában csupán rozoga létesítményekre, megvalósításra váró vázlatokra és egy koszos Nemzeti Stadionra lehet bukkanni.

A videót itt nézheti meg.

Nyitókép: MTI, Szigetváry Zsolt

 

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TheUglyTruth
2023. március 28. 22:54
Körbevezethették volna a csúti c1gó többi mesterséges, mészáros által épített stadionjában is őket
megfejtô
2023. március 28. 12:07
Ne legyen stadion, de ha netán mégis, akkor aztat úgyis elloptaja Zóbán! Ellenzéki program 2010-2023.
Vasalo
2023. március 28. 10:19
Nicsak megint egy oltári baromság. Ausztriában a mult héten jelentek meg az uj éves inflácios számok. Élelmiszer 34% Turisztika 32% Üzemanyag 60% Hogy ebböl hogyan lehet kihozni egy 8,5% euro infláciot azt kérdezd meg a csalotol az ECB élén.
Menhetten
2023. március 28. 09:51
Tökéletes szimbóluma az egész ostoba, becstelen, gusztustalan magyar gondolkodásnak ez az egész szaros falu a szántóföldre épített akademiaval, a parasztház mellett álló stadionnal, Puskás világhírének és egész örökségének nevetségessé tételével, az egész szánalmas falut majd a Gazdi halála után lezárjuk, körbe keritjük, és a Magyar Ostobaság és Becstelenség Skanzene néven megnyitjuk a látogatók előtt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!