Szentendrére is megérkezett az első gólya (FOTÓK)

2023. március 18. 14:10

Tagadhatatlanul itt a tavasz!

2023. március 18. 14:10
null

Szentendrére is megérkezett az első gólya, és már neki is látott, hogy rendbe tegye a fészkét – számolt be a MetFigyelő Facebook-oldalán. Eközben az Időkép arról ír, hogy napról napra erősödik a nappali felmelegedés, így úgy tűnik, hogy igaz lehet idén a népi rigmus, mi szerint

A szentendrei gólyáról készült felvételeket alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Harmath Beáta / Extrém időjárás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2023. március 19. 09:36
Szeretem az ilyen jó híreket. :)
Odone Ricci
2023. március 19. 08:22
Még jönnek a gólyák azokra a vidékekre, ahol kevés gyom- és rovarirtót használnak, tehát találnak rovarokat . Szintén kedvelik azokat a területeket és évente visszatérnek oda, ahol nincsenek szélturbinák. A magyar országhatár és Schwechát repülőtér közelében bizonyára nem fészkelnek gólyák, hasonlóan Észak-Németországban, ahol rengeteg szélturbina működik.
Takarító
2023. március 19. 06:59
Az alkotnyelesek meghunyászkodását. A közkitartott elnöktörpe VÉTÓ helyett újab békekörútját. A világháborút elősegítő döntésre kiírandő NÉPSAZAVAZÁS elmaradását A Fidesz vezetőségének leváltását (nem kell másik párt-tökös vezér kell- HA LÁZÁR fel kel és jár már az is Bibliai változás)
Takarító
2023. március 19. 06:53
Sok itt a berepülő Biden-gólya mostanság. Nagyatádtól Szevasztopolig. Nagyanyjától a k anyjáig. FINN-ektől a SVÉDEK-ig. Atomsilóikból-Moszkváig. A magyar parlament NATO-kibővítési VÉTÓ-jától a szíjjártó preambulálta IGEN-ig! Várjuk akkor a beszartak beszarásának hazát a háborúnak eladó árait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!