Hont András beleszállt a kordonbontó momentumosokba

2023. március 14. 15:18

A publicista rámutatott, hogy „a Gelencsér-FeGyőr-frakció megpróbálta lemásolni a Fidesz 2007-es akcióját”.

2023. március 14. 15:18
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, délelőtt kordonbontó akciót tartott a Momentum a Karmelitában. Erre reagált közösségi oldalán Hont András publicista, aki bejegyzésében két képernyőfotót osztott meg Fekete-Győr András és Soproni Tamás oldaláról.

Hont úgy fogalmazott, „ma a Gelencsér-FeGyőr-frakció megpróbálta lemásolni a Fidesz 2007-es full alkotmányellenes akcióját, majd áthatóan néztek a kamerába”.

Majd azzal folytatta, hogy „eközben Soproni Tamás a főváros által kihelyezett betontömbök helyén virágládákat helyezett el, hogy a troliközlekedés érdekében akadályozzák a parkolást. Melyik jön be?

Kommentben Fekete-Győr András fotóját felhasználva a csoportképhez fűzött még egy megjegyzést: 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Gelencsér Ferenc Facebook-oldala

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2023. március 15. 18:00
Hont Andras kibe nem szállt még bele? Kiről van jó veleménye? Vagy egyáltalan csak egyetlen pozitív megnyilvanulása? :) Persze a mandiner szinte csak az ellenzéket szapuló irasait szemlézi...
erossvass
2023. március 15. 09:28
Fegyőr mintha legalábbis egy afrikai nagyvad elejtése után pózolna a trófeával. Szánalmas!
florin
2023. március 15. 09:23
Csóró építők (melósok) holnap rakhatják vissza a helyére a védőkerítést, nehogy valaki beessen a munkaködörbe
Reszelő Aladár
2023. március 15. 07:57
Sose felejtsük el, hogy a Kossuth téri kordon miért volt ott. Azért volt ott, hogy senki se tudjon Gyurcsány ellen ott tüntetni, aki pedig megpróbálná, azt egyből be lehessen vinni a műveleti területre való illetéktelen behatolás gyanújával. A Karmelitánál pedig egy építési terület volt lekerítve, ennek az elhordása viszont sérti a munkabiztonságot és veszélyezteti az arra járók testi épségét. Az illetékes hatóság pedig eljárást fog indítani a vélt elkövetőknek szemben (fénykép és videofelvétel is áll rendelkezésre).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!