Ismét korlátozta a Facebook Bayer Zsolt közösségi oldalát

2023. március 29. 16:30

„Újra és újra kiderül, hogy hazánk a nyugati világban a szólásszabadság egyik utolsó végvára, szemben a Jóemberek uralmával” – fogalmazott a fejlemény kapcsán Trombitás Kristóf.

2023. március 29. 16:30
null

A Mandiner korábban megírta, hogy Bayer Zsolt közösségi oldalát egyszer (2021-ben) már korlátozta ideiglenesen a Meta (Facebook), most azonban ismét ellehetetlenült a publicista közösségi oldalának elérése.

A legújabb hírek szerint ismét elérhetetlenné vált Bayer Zsolt Facebook-oldala. Erről Trombitás Kristóf számolt be a Twitteren.

„Újra és újra kiderül, hogy hazánk a nyugati világban a szólásszabadság egyik utolsó végvára, szemben a Jóemberek uralmával” – írta a véleményvezér.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 30. 09:31
Trombi és Zsozsó..Bruhaha
ppix
2023. március 29. 20:15
Más rendes országokban börtön jár a putyinpropagandistáknak. Örülni kéne nyuszi, nem vinnyogni.
Dugin
2023. március 29. 19:32
Egyetértek, hogy a 2002 útáni kormányzás egy rakás szar volt, mondjuk a 2008-as válság ott is durván bekavart. "és ha nem lettek volna 2002-ben a magad fajta eltartott kisujjal politizálók, akkor sokkal jobban állnánk gazdaságilag és mirálisan is." Viszont ha most megnézem az államadóságot, a Forint árfolyamot, az inflációt, és egyéb dolgokat, hát nem tudom. Van egy csomó jó dolog, amit a Fidesz csinált, de vannak sajnos objekít módon kimútatható elkúrások is. Ezzel együtt egyetértek, hogy még így is jobbak, mint a baloldal. De sajnos az kurvára nem igaz, hogy mindent jól csinálnak. Pl. itt van ez a Völner ügy is, ezen megáll az eszem és ez csak a jéghegy csúcsa.
CharlieM
2023. március 29. 19:31
Tyegény tyótit el akarja hallgattatni a fétybuk meg a tyuttyó tyutyub, pedig tyóláttyabattyá. Milyen egy kis mimóza virágszálak ezek a szolgák, mikor nem hagyják őket nyugodtan hörögni meg hazudozni. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!