Kábellel és bozótvágó késsel akarta elrendezni a parkolást egy 80 éves férfi Veszprémben

2023. február 03. 13:18

Mondani sem kell, ehhez a rendőröknek is volt egy-két szavuk.

2023. február 03. 13:18
null

A rendőrség azt írja honlapján: bejelentés érkezett hozzájuk 2023. február 2-án délelőtt arról, hogy Veszprém külterületén egy személyt bozótvágó késsel megtámadtak. A kiérkező körzeti megbízott megállapította, hogy egy parkolási konfliktus kapcsán a bejelentő és egy ott ingatlantulajdonnal rendelkező férfi összeszólalkozott.

Utóbbi oly módon adott nyomatékot felháborodásának, hogy autójából elővett egy faágra húzott kábeldarabot, mellyel több ütést mért a sértettre. Az ütlegelésnek az vetett véget, hogy a bejelentő a kábeldarabot támadójától elvette, és azt eldobta. Ekkor a 80 éves férfi egy bozótvágó kést vett elő járművének csomagtartójából, majd azzal fenyegette meg a másikat annak jelenlévő hozzátartozói előtt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították Veszprémi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kislacsa
2023. február 03. 16:04
Veszprém, Európa kulturális fővárosa.
Augustus1
2023. február 03. 16:04
Öreg ember nem vén ember.
fatman
2023. február 03. 14:48
80 éves cigány? ritka...
NERbot
2023. február 03. 13:47
Soros migránssimogató, dollárbaloldali ügynökei egymás ellen hergelik a békés magyarokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!