Hazaköltözhet Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó!

2023. február 12. 11:08

Szilágyi jelenleg London és Budapest között ingázik.

2023. február 12. 11:08
null

Stratégiai partneri szerződést kötött egymással a közelmúltban a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság. A közös sajtótájékoztatón ott volt a háromszoros olimpiai, valamint világ- és Európa-bajnok kardvívó, Szilágyi Áron is, aki megpendítette a hazaköltözését – számolt be a Ripost. 

Szilágyi Áron jelenleg London és Budapest között ingázik, azonban a közelgő kvalifikációs időszak miatt a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó jobbnak látja, ha újra a magyar fővárosba költözik – írta meg vasárnap a Ripost.

A hír kapcsán érdemes felidézni, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Olimpiai Bizottság szerdán tartott közös sajtótájékoztatót, melynek témája a stratégiai partnerségi szerződés volt. A munka keretében a Szerencsejáték Zrt. 2024

végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat eredményes felkészülését.

Szilágyi Áron, aki tavaly áprilisban költözött feleségével, Szántó Bettivel Londonba.

 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. február 13. 13:51
Mondhatni minden sportágban járatos vagyok annyira mint te, csak hülye párbeszédbe nem megyek bele. Hogy mire jogosult egy háromszoros aranyérmes, hadd ne te vázold fel. Mellesleg írtam, hogy lesérült és emiatt is kimaradt az edzésekből. De te, ha annyira sport tudálékos vagy, miért a feleségébe kötsz bele, hogy jöjjön haza? A vita innen indult, hogy ne ő menjen ki 2 hónapra, hanem jöjjön haza dolgozni a neje. Ezt mondtad, de tényleg, ha lehet mellőzzél.
Vikijo
2023. február 13. 00:35
Tévesek a hozzászólások ugyanis egyszerűen kattintásvadászatot céloznak meg a sejtelmes címek. A szerző nem hülye, csak a kattintásvadászatig süllyed, vagy a szerkesztő.
Búvár Kund
2023. február 12. 22:16
Elég ocsmány cikket közölt a Mandi is, meg az egész hazai sajtó. Világ csodájaként írják, hogy hazaköltözik. De legalább a száraz tényeket közölnék, basszák meg. Áron felesége már évekkel ezelőtt kapott egy nagyon jó állást, azt hiszem egy banknál. Ezért hol Áron ingázik, hol a felesége. Most néhány hónapig ott laktak. De mivel az olimpiai felkészülés a célegyenesbe fordult, tavasszal kezdődnek a kvalifikációs versenyek, most már itthon készül. Így csinálták már Tokio előtt is. Tehát nem újdonságot csinált, és nem végleg költözött ki, és nem is akar kint letelepedni. Ezt már millió interjúban rlmondta. A hazaköltözés menete is tudott volt már amikor kilöltözött. A legutóbbi világbajnokságra amit meg is nyert itthon készült fel, hétvégén pedig ment a feleségéhez... És nem, NEM London miatt, hanem a feleségéért!!!! Persze a kis környezetváltozás is jó volt neki, hogy kizökkent a megszokottból. De Londonban is a saját itthoni edzőjével folyamatosan egyeztetve edzett! A kurva életbe, olyan nehéz lett volna leírni????
pemete jakab
2023. február 12. 20:00
"A munka keretében a Szerencsejáték Zrt. 2024 végéig támogatja a Magyar Olimpiai Csapat eredményes felkészülését." Orbánék sokszorosára növelték a versenysport állami dotációját, ennek ellenére nem úgy tűnik, hogy sokkal eredményesebbé vált volna a magyar sport. A versenysport mára kifizetőhellyé vált. Parazitizmus társadalmi hasznosság nélkül. Korábban is ez volt, ma hatványozottan érvényes. https://telex.hu/sport/2023/02/11/magyar-sport-adatok-2000-es-2020-elemzes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!