Orbán Viktor Kína legmagasabb rangú diplomáciai vezetőjét fogadta

2023. február 19. 19:34

A miniszterelnök vasárnap magánvacsora keretében fogadta Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját.

2023. február 19. 19:34
null

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap magánvacsora keretében fogadta Vang Ji államtanácsost, a Kínai Kommunista Párt Központi Külügyi Bizottságának igazgatóját – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a nap folyamán jelentette be, hogy Szijjártó Péter miniszter hétfőn

Budapesten tárgyal Vang Ji államtanácsossal.

Hozzátették: a napirenden a Kína és Közép-Európa országai közötti együttműködés, valamint a két ország stratégiai partnersége szerepel majd.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. március 07. 08:50
A kínai beruházások az európai gazdaságoknak mentőövet jelenthetnek átvészelni ezt a veszélyes időszakot közös előnyökkel. Amúgy meg idézzük fel a kínai külügyminiszter korábbi szavait a "kínai és magyar nép titokzatos történelmi kapcsolatá"-ról. Erről egyelőre ők többet tudnak, mint a magyarság, sajnos.
Lajoss
2023. február 20. 09:08
Kommunisták egymást közt..
Tárkány Álmos
2023. február 20. 06:06
Elvtársak.
-Zsolt-
2023. február 20. 01:23
Érdemes Orbán fejére ránagyítani a képen. Kb. ez a kifejezés ül a lepény ábrázatán: "Hú, basszus! Ezt jól elbasztam!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!