Egy állampolgár felismerte – elfogták Kristiant, a kőbányai liftes szatírt

2023. február 28. 19:50

Kedd reggel került ki a videó az elkövetőről, délután már el is fogták.

2023. február 28. 19:50
null

„A BRFK 2023. február 28-án közzétett felhívása alapján egy állampolgár felismerte a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit a fővárosi rendőrök 15 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében elfogtak. A 24 éves K. Kristiant a X. Kerületi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárásban szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki” – számol be kedd késő délután a police.hu.

Arról az ügyről van, amelyről lapunk is írt: az eset még 2022 októberében történt, amikor egy férfi egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, és megpróbált beszállni a liftbe négy​ lány mellé, ahol szeméremsértő módon viselkedett. A lányok együttes erővel elkergették a férfit.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. március 23. 08:48
Be kell tenni Orsosek melle a szoke herceget a sittre, egy szal haloingbe. Hadd basszak meg naponta jo sokszor, akkor majd erezni fogja a torodest! Szoke hercegno lesz belole. Az ilyen hulladeknak meg en is fizetnek, hogy par buzi szarra dugja a fosojat meg a szajat! Azt erdemli, hogy buzit csinaljanak belole. Akkor leszokik a nokrol.
KBA98
2023. március 01. 16:50
Farkát levágni, lehet, hogy megtanul énekelni!
Szexi Cicababa 💅
2023. március 01. 12:44
Koszmókhoz vagy a keresztes drótoshoz is beszállhatott volna! Ezek háromszor kielégítették volna orálisan a harmadik emeletig. XDDDD
cinkegolyó
2023. március 01. 10:09
Erről csönd van?! A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 24 éves nigériai állampolgárságú férfit, aki két hete Újbudán rátámadt egy hazafelé sétáló fiatal nőre; a bíróság a férfit 1 év 2 hónap - három évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte - tudatta a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel. Kérdés: miért nem utasították ki azonnal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!