Bagdy Emőke: Gyermekeknek még csak a közelébe sem szabadna engedni ilyen embert

2023. február 15. 18:30

A felnövekvő generációk testi-lelki egészsége a tét – foglalta össze véleményét Bagdy Emőke a botrányba keveredett pedagógiai asszisztensről a Magyar Nemzetnek.

2023. február 15. 18:30
null

A Mandiner hétfőn tájékoztatott a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztensének kijelentéseiről.

Nem szabad hagyni, hogy precedenst teremtsen ez a pedagógiai asszisztens, aki még kérkedik is azzal, hogy 15 éves gyermeket tart szeretőként. Nagyon erősen ellen kell állni az ilyen és ehhez hasonló deviáns viselkedést népszerűsítő irányzatoknak, hiszen

a felnövekvő generációk testi-lelki egészsége a tét

– foglalta össze véleményét Bagdy Emőke a Magyar Nemzetnek.

Gyermekeknek még csak a közelébe sem szabadna engedni olyan embert, aki öngyilkosságra buzdító videót tesz közzé a közösségi médiában, hiszen már ez önmagában bűncselekmény – tette hozzá a neves klinikai szakpszichológus.

„Ugyancsak elképesztő, hogy a pedagógia asszisztens nemcsak a 15 éves gyermekkel folytatott szexuális kapcsolata viszonylatában követel megértést, hanem még a deviáns, hedonista nézeteit is nyíltan hangoztatja, amelyek szerint csak a 15 és 19 év közötti korosztály izgatja, vagyis szexuális tárgyként tekint a tinédzserekre” – mondta Bagdy Emőke.

Nyitókép: Facebook

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 16. 13:50
Emőke föltalálta a melegvizet..:)
Brandon the great Negro
2023. február 16. 09:01
A beleegyezési korhatárt is meg kellene emelni.
evpus
2023. február 16. 05:06
Nem kirúgni kellett volna, hanem börtönbe zárni és kasztrálni. Még tavaly ősszel szóltak a szülők, hogy videókat tesz fel a tiktokra. Az igazgató nem foglalkozott semmivel? Amikor a felsőben látták, hogy szemétkedik a gyerekekkel büntiből letették a kicsikhez? Milyen tanárok ezek? Tanártüntrtést szervezhetett a PDSZ-nek ez a korcs? LMBTQ propagandista? És ezt egy évig nem vették észre? Ebből az iskolából sürgősen elvinném a gyerekem! Vannak tanárok akik megvesztegethetők és vannak megrontó tanárok is, akik büntetlenül kihasználják a függőségi helyzetüket. Mert ez nem egyedi eset. Egy csillaghegyi iskolában például a gondnok tartotta a torna órát és az öltözőben rendszeresen molesztálta a lányokat. A gyerekek persze nem mernek szólni még a szüleiknek sem.
kurbitalis
2023. február 16. 01:31
Börtönbe vele, minimum életfogytig. Szép, hosszú leszoPtatási időszakkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!