Energiaügyi miniszter: Nem emelkedik idén az áram, a gáz és a távhő rezsicsökkentett lakossági ára

2023. február 16. 11:47

A rendszerhasználati díjat sem emelik – közölte Lantos Csaba az MVM energetikai konferenciáján.

2023. február 16. 11:47
null

Nem fog emelkedni ebben az évben se az áram, se a gáz, se a távhő rezsicsökkentett lakossági ára. De a rendszerhasználati díj se emelkedik idén – jelentette be az MVM energetikai konferenciájának nyitó előadásában Lantos Csaba.

A Portfolio tudósítása szerint az energiaügyi miniszter azt is elmondta:

az átlagfogyasztási korlát feletti lakossági piaci ár is változatlan marad április 30-ig.

Három CCGT gázerőművet is építenek 

A lap hozzátette, hogy a miniszter az előadásában megerősítette, hogy három CCGT gázerőművet fog megépíteni a kormány 2028-ig, egyet a Mátrai Erőmű mellett, kettőt pedig Tiszaújvárosban.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 16. 13:53
Az elszabadult rezsidémon megzabálta a csepeli dagadt szart, meg a köpcös geci választási ígéreteit is. Ezt az mvm-es gecit is megtalálja hamar. Ideje lenne a molos hernádit is feladni egy bőröndben Zágrábba, mert ritka arcátlan geciség a 2/3 áron vett orosz olajból európai áron árulnia a szar üzemanyagait.
europész
2023. február 16. 12:55
Mi szegenyebbek koszonjuk.Akinek meg alacsonynak tartja az energia arat onkent fizessen tobbet.Jogallam vagyunk tehat joga van hozza.
lurker
2023. február 16. 12:53
kurva drága a piaci áras gáz
-Zsolt-
2023. február 16. 12:24
A magyar "rezsicsökkentés" mindig is azt jelentette, hogy amikor a világpiacon valami olcsóbb lett, akkor megtartották a korábbi magasabb áron, és éljeneztették magukat, hogy nem emelnek. Ez a szép hagyomány folytatódik a jövőben is. 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!