Gyöngyösi szerint Gyurcsány irányíthatja Jakab Pétert és Molnár Enikőt is (VIDEÓ)

2023. február 05. 16:36

Molnár Enikő szerint „a karakter nélkül maradt párt hamarosan eltűnik a süllyesztőben.”

2023. február 05. 16:36
null

Teljesen nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc mozgatja a szálakat – így reagált a Jobbik elnöke a Hír TV-nek Molnár Enikő azon Facebook-posztjára, amelyben Jakab Péter korábbi kabinet-főnöke arról írt, hogy „a Jobbik a megszűnés határán billeg”.

Molnár Enikő úgy fogalmazott: „úgy tűnik, nem lesz se új logó, se új név, se új emberek.

és persze ahogy azt a Fidesz is teszi, leplezve hazaárulását, mindent nemzeti színekbe bújtatnak”.

„Így már biztos, hogy a karakter nélkül maradt párt hamarosan eltűnik a süllyesztőbe, pont úgy, ahogy azt a fideszes megrendelőik elvárják” – hívta fel a figyelmet Jakab egykori kabinetvezetője.

Molnár Enikő posztját alább olvashatják:

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Gyurcsány Ferenc utasítása is lehet, hogy Molnár Enikő ilyen posztokat írogasson

Gyöngyösi Márton szerint Jakab Péter és Molnár Enikő azért posztol ilyeneket a közösségi oldalakon, mert Gyurcsány Ferenc arra utasítja őket, azonban ezek – mint mondta – irreleváns állítások.

Gyöngyösi a csatorna stábjának arról is beszélt, hogy Molnár Enikőnek és a DK-nak a kapcsolata közismert, és „Gyurcsány Ferenc utasítása is lehet, hogy Molnár Enikő ilyen posztokat írogasson”

A Hír TV összeállítását alább tekinhetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kékFogúHarald
2023. február 05. 21:31
A ZSeniális Viktor pedig a csótányt irányítja, ovis is látja a FIDESZnek van a legnagyobb haszna MZP és a csótány aktív működéséből.
hátakkor
2023. február 05. 21:26
A Zázri Mozgalom Fletó seggéből bújt ki ruszki és perzsa mikroadományokból és Dobrev kebelére tért meg. Nem hiszem Gyöngyösit bejutó helyre teszik a Klein listán. Ha ebben utazna..
nempolitizálok
2023. február 05. 18:41
Ezekszerint Gyurcsány Gyöngyösit dobta. Én is ezt tettem volna a helyében.
Lotti
2023. február 05. 18:38
Gyöngyösi megfejtette. Nem igényelt különösebb éleslátást. Az azért megállapítható, hogy Feri és Jakab között van egy nagytehetségű közvetítő - a mamuszos.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!