Újabb iskolai pedofilbotrány: ezúttal Békésben vettek őrizetbe két férfit, egy kislány az áldozat

2023. február 20. 16:01

Lapunk megkereste a területileg illetékes rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették, hogy két férfit őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatásukat.

2023. február 20. 16:01
null

Újabb pedofil esetről közölt cikket hétfőn a PestiSrácok. A portál értesülései szerint egy (a sértett gyermek érdekeire tekintettel közelebbről meg nem nevezett) Békés vármegyei faluban történt elborzasztó eset.

A lap úgy tudja, nevelőapja pénzért szolgáltatta ki a helyi iskola egyik pedagógusának 13 éves nevelt lányát. 

A PS cikke szerint a kislány édesanyja korábban párkapcsolatban élt azzal a férfival, aki szakításuk óta neveli a gyermeket, ám többek értesülése szerint ő maga is abuzálhatta a lányt. A lap helyi forrásaira hivatkozva tudni véli, hogy a nevelőapa nemi identitászavarban szenved, viselkedésével már többször botrányt okozott a településen. A lap úgy tudja, a rendőrség először a pedagógust hallgatta ki, majd később a nevelőapát is. Egy forrásuk szerint utóbbi ajánlotta fel a kislányt a tanárnak, aki élt a lehetőséggel. 

A Mandiner az ügyben megkereste a Békés vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Kérdésünkre az alábbi tájékoztatást kaptuk, melyet teljes terjedelmében közlünk: 

„Kérdéseire válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. február 3-án szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett két férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint

A rendőrkapitányság kezdeményezte a férfiak letartóztatását. A nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad.”

A rendőrség tehát az ügy lezárultáig nem kíván bővebb tájékoztatást adni. A lap értesüléseivel azonban összhangban áll a hivatalos közlés több eleme is, sőt, a rendőrségi közlés tényként erősíti meg, hogy a gyermekkel szemben a nevelőapa is szexuális visszaélést követett el. Az orosházi járáshoz Orosházán és Tótkomlóson túl hat további település tartozik. 

 

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2023. február 20. 19:35
Én tudom! ......... Erről is a zorbán tehet. A NER elnyomó rendszere kétségbeesésbe kergeti az amúgy jó lelkű, önzetlen, tiszta érzelmű pedofilokat. A szándékaik tisztességesek. Nem akarnak mást, csak megrontani. Na jó, egy kis pénzt is áldoznának rá, de az vesse rájuk az első követ, aki nem kényszerülne hasonló helyzetbe, a gonosz zorbán ellen tevékenysége miatt. Így kénytelenek titokban, iskolák füstös tanáriaiban megegyezni a kiszemelt, amúgy önként jelentkező, áldozatot illetően - aki, persze 'hajt' az illető pedofilra -, a megfelelő 'dílerrel', amely aztán csupa jó szándékból, meg kis pénzért, hajlandó átengedni egy körre nevelt, kiskorú lányát. Mi ez, ha nem tiszta szerelem? Most mondják meg polgártársaim! Mi ez, ha nem a szín tiszta, önzetlen érzés? Na, ezt a 'pure', 'nature' (meg ilyenek) életigenlést akarja ez a velejéig romlott, feslett lelkű NER rendszere tönkre tenni. Fújj! Háromszor is fújj!
khomeini
2023. február 20. 18:34
szoval, nemcsak a papok...
Cyklon
2023. február 20. 18:24
Mondja már ki végre a büntetőtörvény hogy a szexuális kapcsolat az azonos neműek között természetellenes és büntetendő, éspedig: - azonos nemű felnőttek, illetve kiskorúak közt folytatott szexuális kapcsolat esetén az elkövetőket vegyék nyilvántartásba, minősítsék őket betegeknek és vessék alá őket kötelező orvosi kezelésnek, amennyiben ez bármely okból nem történik meg, akkor az elkövetők szigorúan legyenek elkülönítve a társadalomtól mindaddig, amíg a kezelést meg nem kapják, -amennyiben felnőtt személy, szexuális kapcsolatot folytat kiskorúval az elkövetőt itéljék súlyos börtönbüntetésre, és vessék alá kötelező orvosi kezelésnek. A civil szervezeteket, az lmbtq propagandistákat tiltsák ki az országból. Azokkal a személyekkel szemben, akik gazdasági-társadalmi-etikai-morális károkat okoznak a keresztény Magyarországnak,vagy elárulják annak érdekeit, indítsanak büntetőeljárást.
Most80
2023. február 20. 17:58
Remélem, a papokat pedofilozó idióták most megteszik ugyanezt a tanárokkal is. Csak következetesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!