Újabb képviselő hagyja el a Jobbik frakcióját

2023. január 06. 17:43

Varga Ferenc „hosszú hónapokat őrlődött” a döntése előtt.

2023. január 06. 17:43
null

A Jobbik frakciójában ülő Varga Ferenc hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a továbbiakban nem kíván a párt kötelékébe tartozni, és

A képviselő Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a következő szavakkal magyarázta döntését:

„A mai nappal kilépek a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakciójából, és független képviselőként folytatom. A tavaly áprilisi választások után munkámat a körülményekhez képest igyekeztem mind a Parlament falain belül, mind azon kívül is a lehető legjobb tudásom szerint végezni. Hosszú hónapok őrlődése után azonban mostanra rá kellett jönnöm, hogy a Jobbik frakciójában ezt a munkát nem tudom hatékonyan tovább folytatni.

Hiszem ugyanis, hogy a jelenlegi helyzetben minden ellenzéki pártnak a valódi, Fideszen túli alternatíva megteremtéséért kellene dolgoznia. A Jobbikban ugyanakkor ennek a feladatnak az elvégzése a mai napig várat magára. Én azonban nem engedhetem meg magamnak tovább, hogy velük együtt várjak a csodára, hiszen a választóktól kapott mandátumommal élnem kell! Ezért mától független képviselőként folytatom, munkámban az emberek érdekeit figyelembe véve, egy valós alternatíva megteremtésért dolgozva. A Jobbik frakciójának köszönöm az elmúlt hét hónapot! Kívánom, hogy ők is minél hamarabb lépjenek rá erre az útra.

Tisztelettel, Varga Ferenc”

Nyitókép: Facebook

***

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. január 07. 13:22
" Varga Ferenc "hosszú hónapokat őrlődött" a döntése előtt. " Azért remélem, ez a fontos döntéshozatal nem őrölte fel teljesen. Mi lenne az országgal nélküle? :D
cutcopy
2023. január 07. 08:58
Rohad a moslék..
critical man
2023. január 07. 08:56
SZDSZ 5.0 Egyéb kérdés, Ildikó?
evpus
2023. január 07. 07:31
Csak azt nem értem kik választják meg ezeket a barmokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!