A dollárbaloldalon napi rutin a hazaárulás

2023. január 26. 14:29

Miben is nyilvánul meg ez a balosok által emlegetett oroszbarátság?

2023. január 26. 14:29
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf

„Tegye fel a kezét, aki egy kicsit is meglepődött azon, hogy a dollárbaloldal – a legfrissebb hírek szerint – nem 3, hanem legalább négy, azaz 4 milliárd forintot kapott külföldi finanszírozásból. Frissen jelent meg a hír, egészen pontosan a tegnapi nap során, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság frissen feloldott titkosítású iratai alapján egy állítólagos svájci szervezet közel 1 milliárd forinttal támogatta a dollármédiás ezalényeg.hu-t, illetve a dollárbaloldal kampánycélokra további 168 millió forintot kapott. Mármint azon kívül, amit eddig tudni véltünk. És joggal tehetjük fel a kérdést: hol van még a vége?

Tudják, ezért tartom hihetetlenül álságosnak és nevetségesnek azt, amikor a baloldal és annak hívei azzal próbálnak takarózni, ellökvén maguktól a valódi felelősséget, hogy bezzeg a jobboldal, na, az pontosan mit is csinált? Leírni sem akarom izzadtságszagú próbálkozásaikat, mert arra sem méltóak, de inverz módon pont a saját érintettségükre mutatnak rá. Miért mondom ezt? Mert amikor folyamatosan és hazug módon oroszbarátsággal vádolják a magyar kormányt, akkor vélekedésüket – jó, meggyőződésük – mögé a világon semmit sem tesznek. Csak dühöt, csalódottságot és frusztrációt.

Mert pontosan miben is nyilvánul meg ez a balosok által legendásan, ámde mindig hamisan emlegetett oroszbarátság? Nem segítettük az ukrajnai menekülteket, minden lehetséges eszközzel? Ja, de igen. Nem álltunk bele jobb meggyőződésünk dacára is minden egyes európai egységbe, ami az oroszokkal szemben szándékozott fellépni? Ja, de igen. Nem követjük az egységet fontosabbnak tartva, közös kiállásokban mindazt, amit a brüsszeli tanácskozásokon megszülnek? Ja, de igen.

Egyszer már kiállhatna valami balos tótumfaktum és elárulhatná, hogy pontosan miben is nyilvánul meg az általuk legendásnak tartott oroszbarátság? Mármint, így értik, saját, baromságokkal fertőzött elméjükön túl, kézzelfogható, releváns, következményekkel járó indokokat felhozva? Hát, ilyen nincs.”

Nyitókép: az ellenzéki pártok vezetői a tavalyi 1956-os megemlékezésen. (MTI/Szigetváry Zsolt)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2023. január 27. 16:30
Nagyon könnyen megy a hazaárulózás, ilyenmiért emberet ezreit koncolták fel 78-79 éve. Aztán kisült, hogy a hazaárulózókat lehetett hazaárulónak tekinteni.
káli
2023. január 27. 07:44
Kristóf nemkéne szakmát váltani? Vagy legalább kitanulni valamit, merthogy ez nagyon nem megy! DDD
Bobminyon
2023. január 26. 18:43
Aki nyomja erre a kommentre a dislike-ot, az arra is válaszoljon, hogy a kormány, mint kormány miért folytatott JÓVAL több, mint négy milliárdból kifejezetten választási kampányt, adóforintokból? És hogy a CÖF miniferis plakátjait ugye kizárólag magyar mikroadományokból finanszírozták? Ja, fun fact: Soros György magyar állampolgár természetes személy, tehát ha ő támogatja a neki szimpatikus politikai oldalt, az semmivel sem jobban külföldi beavatkozás, mint ha Mészáros Lőrinc, vagy székely Mari néni teszi Csíksomlyóról. Akkor is, ha én utálom Soros György gender agybaj, és bevándorlás párti nézeteit. Hogy Kristóf konkrét kérdésére is válaszoljak: Abban nyilvánul meg az oroszbarátság, hogy EGYETLEN olyan ország vagyunk, mely Nato, és Eu tagállam is egyben, és mégsem szállít fegyvert, és az ukrán katonák kiképzésében sem vesz részt. De persze egész Európa szembe jön a sztrádán, beleértve az ateista, gender párti szélsőbalos globalista Melonit, és Morawieckit is...
FeketeFehér
2023. január 26. 16:47
Trombubunak se sikerült "hazaárulás" ügyben semmi konkrétumot megfogalmaznia. Ő is az aki lendületből nem mond semmit. :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!