Sokan vettek részt a meggyilkolt rendőr emlékére megtartott pénteki megemlékezésen

2023. január 13. 19:47

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, valamint Jáger István XI. kerületi rendőrkapitány is lerótta kegyeletét a rendőrkapitányság épületénél.

2023. január 13. 19:47
null

Jáger István XI. kerületi rendőrkapitány és Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára is részt vett pénteken este azon a megemlékezésen, amelyet Baumann Péter emlékére tartottak az újbudai rendőrkapitányságnál. A rendőrt intézkedés közben január 12-én szúrta mellbe egy férfi. A körzeti megbízott olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

Szöveg, fotó: MTI/Lakatos Péter

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 15. 19:33
Ez a szerencsétlen, akiből hőst fabrikálnának, két társával, állig fegyverben, a törvénnyel a háta mögött képtelen volt szabályos intzékedéssel, sérülés nélkül végrehajtani egy drogos barom elfogását és előállítását. Bár főtörzsörmester volt, de szemmel láthatóan nem volt képes felkészülni erre az évek során, no meg a társai sem. Írhatnám, hogy sajnálom, de 2006 után a pénzbehajtókat, cigányvédőket, buzivédőket nem sajnálom. A karma dolgozik. Gyurcsótány szabadlábon, az országgyűlésben pusztít, Budaházi és társai ellen pedig végtelen eljárás folyik, jogtiprással. Ahol ez megtörténhet, ott minden bíró, ügyész, rendőr pusztuljon!
nyugalom
2023. január 14. 11:49
Egy rendőr tragikus halalarol van szó! Isten nyugosztalja!
lendvaiildiko
2023. január 14. 10:40
Ott volt Geli Fenyőünnep (Kamu Geri) a megemlékezésen, vagy u kránul tanul Kijivben?
MP-MDE
2023. január 13. 20:37
Miért nem lőtték le azonnal??? A rendőrlány Újpesten legyen a példakép
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!