Ceglédi: Én a DK helyében most ejteném Jakab Pétert

2023. január 20. 22:52

Az ATV műsorában kialakult vélekedés szerint az exjobbikos politikus mellett a Gyurcsány-párt és Pócs János a jászberényi időközi választás nagy vesztese.

2023. január 20. 22:52
null

Az e heti Ötben is szóba került a vasárnapi időközi választás, ahol a regnáló jobbikos polgármester, Budai Lóránt DK-s támogatás nélkül, civil kampányt követően őrizte meg székét. Adódott a kérdés: mi történt a Jászság fővárosában?

Hont András azt a következtetést vonta le az eredményekből, hogy „az emberek gyűlölik, amikor valamiféle országos politikai érdekből beavatkoznak az ügyeikbe”. „Ezzel a Fidesz is élt: amikor jöttek az időközik nyáron, és az ellenzék mondta azt, hogy Orbán ellen kell szavazni, akkor a józsefvárosi meg az újbudai szavazó is azt mondta, hogy nem, nekem egy olyan képviselő kell, aki elintézi az utcaseprést. Ugyanezt a Fekete Pétert ki tudja húzni a Fidesz is, önös érdekből, Pócs János érdekéből szétzavart egy testületet, de jönnek a nyakas jászok, és azt mondják, hogy »tudod, mit zavarsz te szét«” – mondta az újságíró.

Vona Gábor kijelentette, hogy az eredményekből az is látszik, hogy egyre nagyobb létjogosultsága van alapítványa régi javaslatának: a pártmentes önkormányzatoknak. Másrészt kiemelte Budai Lóránt személyét, aki, mint mondta, egy mindenhol jelen lévő polgármester, aki az utóbbi időben hátrébb húzódott a nagypolitikától és csak a városára koncentrált.

„Van országosan a választásnak két vesztese: az egyik a DK. A DK kapcsán az a percepció, hogy a DK az ellenzék vasmacskája, a NER addig fog állni, amíg van DK, az megerősödött.  A másik Pócs János (a térség fideszes képviselője- a szerk.)” – mondta a Jobbik egykori elnöke.

Ceglédi hozzátett egy harmadik vesztest: Jakab Pétert, aki „egy szalmaszálat nem tett keresztbe” a győzelemért, mégis  örömködött az eredmények fölött. „Én a DK helyében most ejteném Jakabot” – mondta, mire Vona Gábor megjegyezte, hogy azért „sok munkájuk van benne” Gyurcsányéknak.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JMoflicheque
2023. január 22. 13:28
Én is ejteném, valamelyik nagyon magas torony tetejéről.
jánosbácsi
2023. január 21. 10:49
Vajon kinek a megbízásából foglalkoznak ezek folyamatosan a nem létező ellenzéki pártocskákkal? Az ország talán a második világháború után volt ilyen kilátástalan helyzetben ezek a majmok meg Jakab Petivel meg Pócs Jánossal vannak elfoglalva .:D
llnnhegyi
2023. január 21. 10:10
Hont András egyedül talált. ----- Jakab Péter? Meg kell tartani Gyöngyösi Márton antiszemita Jobbik elnök ledózerolására !
Ólat a trolloknak
2023. január 21. 08:07
Hajítani kéne azt a barmot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!