Orbán Viktor idén is évértékelőt tart, megvan az időpont

2023. január 29. 10:01

A február 18-án megtartandó beszédét Facebookon követhetik az érdeklődők.

2023. január 29. 10:01
null

Orbán Viktor a Facebook-oldalán közölte, hogy évértékelő tart február 18-án. A beszédét Facebookon követhetik az érdeklődők.

Nyitókép: Képernyőfotó Orbán Viktor Facebook-oldaláról

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 30. 06:08
A felcsúti Cipolla éves igehirdetése az övéinek..
Namond
2023. január 29. 23:25
Jobban érdekelnek a tettek, azok oka és következményei. Sajnos azok láthatatlanok mint az inflációnak beadott vakcina, hacsak össze nem keverték egy erősítő infúzióval. Orbán szavait utólag 20 kommunikátor magyarázhatja, hogy mit is gondolt és 200 fő elemzi és saját szájíze szerint magyarázza, összezavarva az embereket.
mokány
2023. január 29. 16:28
Gott mit uns .
zulte
2023. január 29. 16:00
Teljesen értelmetlen, és felesleges ami itt komment írásként folyik... A ,,jobboldaliak" nagy részének köze sincs a jobboldalisághoz... Azt sem tudják mik a klasszikus jobboldali értékek... A ,,baloldaliak" többségének sem a baloldalisághoz... Mert az hogy valaki liberális, nem egyértelműen baloldali kötődésű... Ahogyan egy echte baloldali sem feltétlenül liberális... Itt többnyire ,,csak" Orbán hívők hadakoznak az Orbánt utálókkal... A két véglet... Akik hisznek benne, akik Orbánt ,,istenítik" azokat nem érdekli hogy nem mond igazat, hogy ha kell naponta állít mást mint a valóság, hogy talán még sosem volt a magyar történelemben ennyire rosszul vezetve az ország / pedig volt pár vérzivataros év /, hogy a magyarság egésze még nem volt ennyire erkölcsileg, és értelmileg elbutítva, lenézve a hatalom által... /Pedig erre is volt már precedens.../ Akik hisznek, mindent elhisznek, a következő nap pedig az ellenkezőjét... Erről /is/ szól a hit... Orbán a hívei szemében már-már istenivé lényegült... Ez már szinte egy új vallás, aminek az sem vetne véget, ha választást veszítene... Vallási vezetőként szinte a pártok felett áll... / Arra hogy veszítsen, egyébként évről-évre egyre kisebb az esély.../ Arról nem beszélve, hogy ellenzékben, még kártékonyabb, még rosszabb lenne... /lásd a múltat... ,,a haza nem lehet ellenzékben", mindenre vétó, polgári engedetlenség, kivonulás a parlamentből, állandó, és zsigeri ellenkezés mindennel, amit más mond, képvisel...stb...stb.../ Orbán fő politikai mondanivalója, az hogy mindenki ellenség aki nincs velünk, hogy az élet állandó harc, és készültség, és mindenki ellene van... Ezért mindenki ellen védekezni, készülni, fegyverkezni, kerítést építeni, és harcolni kell... Ja, és persze béke legyen veletek... Ezért amit valójában képvisel, az maga Orbán, és helye a világban, hatalomban, a küldetés tudata által vezérelve... A politikai közössége, a pártja, a holdudvara, hívei vagy alárendeli magát ennek, vagy kegyvesztett lesz... Ennyi Orbán... A politikája, személye nem több, mint egy termék... Évek során patika mérlegen kimért populizmus... Ezért a populizmus terméke, és végeredménye egyszerre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!