Megnyerte a decemberi rezsiharcot Magyarország: nálunk voltak a legalacsonyabbak az energiaárak az EU-ban

2023. január 07. 07:25

„A lakossági fogyasztók által fizetett villamosenergia- és földgáz átlagára Budapesten a legalacsonyabb a vizsgált uniós fővárosok közül” – derül ki Orbán Balázs pénteki bejegyzéséből.

2023. január 07. 07:25
null

Nagyszerű hír az év kezdetén:

– írta meg Orbán Balázs a Twitteren.

Mint a miniszterelnök politikai igazgatója részletezte: „a lakossági fogyasztók által fizetett villamosenergia- és földgáz átlagára Budapesten a legalacsonyabb a vizsgált uniós fővárosok közül.”

– zárta bejegyzését a politikus, melyhez a kapcsolódó grafikonokat is mellékelte.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter

Orbán Balázs eredeti, angol nyelvű bejegyzését a témában itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Orbán Balázs Twitteren megosztott digrammjai. Szerkesztés: Mandiner

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán zsóti
2023. január 08. 15:18
Hála a novicsokos sorozatgyilkos seggibe fúródott több lépésre előrelátónak megsokszorozódott az adósságszolgálat, kopogtat az államcsőd...12 év sikerei ellenére. Úgy tűnik az orbán faj nem kicsit lábon hordja az agyhalált
peterk19
2023. január 07. 16:13
Hát nekem ebből a grafikonból az az érdekes inkább, hogy a nagy rezsicsöki ellenére Szlovákiában meg Varsóban alig magasabb az ár.
Akitlosz
2023. január 07. 13:16
A kormánypropaganda folyton úgy tálal minden adatot, hogy abból a legjobbat hozza ki saját maga fényezésére. Miközben az ugyanilyen számolási módot nem fogadják el, ha az számukra kedvezőtlen.
Akitlosz
2023. január 07. 13:13
Na mi az, ilyenkor nem PPP meg nem százalék? :-) A béreknél, a GDP-nél, az államadósságnál nemzetközi összehasonlításban valahogyan soha nem a tényleges összegben számolnak, hanem manipulálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!