Márki-Zay reméli, hogy Brüsszel nyomásgyakorlása több eredményt fog elérni Magyarországon, mint a hazai ellenzék

2023. január 13. 11:47

Miniszterelnök-jelöltként ugyan megbukott, de úgy tűnik, ez nem állítja meg abban, hogy elszólja magát Márki-Zay Péter.

2023. január 13. 11:47
null

Márki-Zay Péter még pártjának megalakulása apropójából látogatta meg az ATV Egyenes beszéd műsorát. Ez is emlékezetes maradt a bukott miniszterelnök-jelölt politikai pedigréjében, Hadházy Ákos – aki Márki-Zay közeli szövetségese – ugyanis sietett leszögezni: esze ágában sincs csatlakozni az új párthoz.

A műsorban azonban más érdekes mondatok is felbukkannak, például ez: 

Én nagyon remélem, hogy az Európai Unió, amely már most is bizonyos nyomást gyakorol, valószínűleg több eredményt fog elérni, mint mi itt belföldön, az ellenzék”.

A szösszenetet egyébként Dömötör Csaba parlamenti államtitkár posztolta Facebook-oldalán, alább megtekinthető, 0:19-től:

Nyitókép: ATV képernyőfotó

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagyanyo05
2023. január 14. 09:32
Üljetek már végre hazaárulási törvényt!!!!!!
Fila2020
2023. január 14. 07:35
1956. novemberében a szovjet hadsereg is több eredményt ért el Magyarországon, mint a Magyar Dolgozok Pártja. Remélem, most nem sikerül ugyanez az EU - nak és az USA - nak.
NZoltán
2023. január 13. 20:38
"Márki-Zay reméli, hogy Brüsszel nyomásgyakorlása több eredményt fog elérni Magyarországon, mint a hazai ellenzék" Hát ezek vagytok ti, liberálisok és balosok ! Mindig a külföldi hatalmak segítségére ácsingóztok, hogy megszerezzétek a hatalmat a magyar nép fölött és bármilyen aljas árulásra hajlandók vagytok hazátok, nemzetetek és népetek ellen, a hatalomért és a pénzért. Nincs szó arra ami kifejezné, hogy mennyire megvetlek benneteket .
Theresamari
2023. január 13. 20:00
Nem jól tudjátok, nem hülye, neki a FELFORGATÓ SZEREP VAN KIOSZTVA !!!! ezért kapják a pénzt !!!!!!! CSEH k. +fegyőr a momentán a fiatalokat gyúrja, a Feri és az asszony a volt proletárokat és fiatal leszármazottait, és így tovább.... Akiben csalódtam, az a mi hazánk, ne legyen senkinek illúziója velük mellett, mert őket is a dollárosok pénzelik, ők a szélsőséges nácikat, és a szélsőséges hazafit játsszák el, ez a feladatuk !!!! a maki majom a dollárokért egy deszantos ügynök, habzó szájú felforgató, a kocsmatöltelékek és a legalja számára, akiket fel akarnak lázítani, mint 1919 csőcselékeit !!!!! csak valaki azt mondja meg, hol van a titkosszolgálat?????? ezek meg akarják dönteni a jelenlegi kormányt !!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!