Így búcsúzik Orbán Viktor Tamás Gáspár Miklóstól

2023. január 15. 18:59

A miniszterelnök azt írta a Facebook-oldalán: „Elment a régi szabadságharcos”.

2023. január 15. 18:59
null

„Elment a régi szabadságharcos” – írja Orbán Viktor a Facebook-oldalán, megemlékezve Tamás Gáspár Miklós haláláról.

„Isten veled, TGM!” – teszi hozzá a miniszterelnök.

A nyitóképet lapunk fotórovatának vezetője, Földházi Árpád készítette

 

Meghalt Tamás Gáspár Miklós

Elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófus, közíró, a demokratikus ellenzék egykori oszlopos tagja, az első szabadon választott parlament képviselője, 74 éves volt - számol be a 24.hu. A portál azt is megírja, hogy Tamás Gáspár Miklós 1948. november 28-án született Kolozsváron, a Babeș-Bolyai Tudományegyetemen szerzett filozófiai diplomát 1972-ben.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. január 16. 16:46
Hát volt szerencsém személyesen ismerni, őt, ezért csak azt tudom mondani, hogy Orbán Viktor mint mindig fantasztikus, emberként és miniszterelnökként is!
Burmin
2023. január 16. 16:42
TGM-et a testével védte 89-ben, mikor a randőrök gumibotoztak kép is van róla...
pesszimista
2023. január 16. 14:40
Történelmi pillanat, Orbán Viktor egy húron pendül Szabó Tímeával Vajon melyikük engedett az elveiből Itt valami nagyon nem kóser. A hitvány árulókat még haláluk után sem szokták kebelre ölelni..
flesh ripper
2023. január 16. 13:10
Nekem is vannak régi, szaralak ismerőseim. Ahol a gyermekkoromat éltem (sajnos túl sok terepen, túl sok iskolában, mivel édesapám bányamérnök, geológus kutató), voltak ilyen-olyan barátaim, cimboráim, bajtársaim, szaktársaim,... a főiskolán, egyetemen-katonai szolgálatom idején. Sokan szép karriert futottak be, akár a politikai pályán..., sok köztük a megátalkodott gazfickó, hivatásos méregkeverő, diverzáns profik. Néha rámírnak, bejelölnek a fb-on, telefonálnak, stb. Mindig rámtalálnak. Ne adj'isten lájkolnak, néha személyesen felkeresnek, ha ideutaznak a távolból. Mit tehetek? Visszaköszönők. Udvarias vagyok. Kinyitom az ajtómat. Mosolygok. Ha valamelyik feldobja a tappancsot, Urambocsá', esetleg golyó éri a fejét (megtörténik a katonai szakmában), akkor kondoleálok: „Isten veled, TaGbaszakadtMálészájúGazember!” – teszi hozzá a miniszterelnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!