Tovább bonyolódik a Győzike–Vágó-saga: Mégis volt kergetőzés?

2023. január 11. 19:09

Vágó előkotorta a Blikk egykori cikkét, mely szerint „Győzike megkergette Vágó Istvánt”.

2023. január 11. 19:09
null

Tovább bonyolódik a Győzike–Vágó-saga. Az ex-kvízmester a Facebook-oldalán egy bejegyzéssel jelentkezett, melyben elmondta, hogy 

ott volt a sztori a bulvárlapok címlapjain.

Győzike a lapunknak reagált arra, hogy Vágó bejelentette a DK TV-ben: megkergette a Legyen ön is milliomos felvétele közben. Mint ahogy a televíziós személyiség fogalmazott, „... amúgy ha 23 éve megkergettem volna a stúdióban, amint állítja, akkor engem az RTL Klub letilt, másnap pedig ott van a sztori a bulvárlapok címlapján.” Erre válaszul osztotta meg a Blikk kapcsolódó 2009-es cikkét Vágó.

Blikk: Győzike verést ígért Vágónak

Érdekesség, hogy a Blikk cikke kicsit bővebben/máshogy fejti ki a megkergetés részleteit: mint írták, „egyszer csak Győzike felugrott, verést ígért Vágónak, és elkezdte kergetni. Futottak körbe a stúdióban”. A cikkben Vágó és Győzike is megszólalt: „Ilyen még nem fordult elő a Milliomos történetében – mondta akkor Vágó István – Azért is esett különösen rosszul, mert előtte összepuszilkodtunk. Győzike hangosan súgott, és én csak azt akartam megmagyarázni Bea asszonynak, hogy ne hallgasson a súgásra. Ő pedig bizonyára a tanulni vágyó roma gyerekekre gondolt, akik számára a nyeremények fele megy, és nem kockáztatott. Sajnálom, hogy Győzike ebben rosszindulatot érzett.”

 – nyilatkozta a Blikknek anno Győzike –  Jót súgtam, Bea meg inkább Vágóra figyelt. Kivett a zsebünkből egy csomó pénzt. Eddig is magázódtunk Vágó úrral, most ha kérné, már akkor sem tegeződnék vele.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton/MTI/Kallos Bea

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balu3
2023. január 16. 11:29
Igazi értéket szállító cikk!
Hajni37
2023. január 13. 17:33
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások alapján létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásaira alapoztak, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében minden érintettet duplán számoltak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET ne vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak,
sheu
2023. január 12. 19:17
Végre Vágó megtalálta a méltó szellemi partnerét Győzi személyében.
Pierre
2023. január 12. 14:01
tehat hazugsag volt gyozike nyilatkozata, amit lathatoan nem is o fogalmazott, hanem rogan hivatala.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!