Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát: ezt gondolja a Mandinerről

2023. január 31. 14:01

Kíváncsiságból megkérdeztük a ChatGPT-t, hogy mit gondol rólunk.

2023. január 31. 14:01
null

Orbán Viktor, az orosz-ukrán háború valamint az élet értelme után megkérdeztük a ChatGPT nevű mesterséges intelligenciát, hogy mi a véleménye a Mandinerről. Ezeket a válaszokat kaptuk:

Mit gondolsz a Mandinerről?
Mint OpenAI modell, nem vagyok képes véleményt alkotni, csak objektív információkat közölni. A Mandiner egy magyar nyelvű online hírportál, amelynek fókusza a politikai hírek és elemzések megjelenítése.

Milyen a szerkesztősége?

A Mandiner szerkesztőségének politikai nézetei változatosak lehetnek, mivel több szerző ír a portálra. Az oldal küldetése a független hírközlés és a kritikus elemzés népszerűsítése a magyar társadalomban.

Bővebben?
A Mandiner egy magyar nyelvű online hírportál, amely 2003-ban alakult. Az oldal fókusza a politikai hírek és elemzések megjelenítése, valamint a közéleti események kritikus értékelése. A szerkesztőség több íróból áll, akiknek politikai nézetei eltérőek lehetnek. Az oldal célja a független hírközlés és a kritikus elemzés népszerűsítése a magyar társadalomban. Az oldal aktív résztvevője a magyarországi médiapiacon, és sok vitát váltott ki véleménycikkeivel és publicisztikáival.

Milyenek a kommentelők a Mandineren?
A Mandiner kommentelői változatosak lehetnek, és a politikai nézetek terén is eltérőek lehetnek. Mint bármely más hírportálnál, a kommentelők kifejthetik véleményüket a publikált cikkek kapcsán, és egymással vitatkozhatnak. Az oldal moderációs politikája szerint a személyes támadások és a sértő megjegyzések nem megengedettek, és az ilyen megjegyzések törölhetők.

Nyitókép: Midjourney

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deven
2023. január 31. 18:45
Ez kb a wiki és a google összevegyítése. Mi ezen az újdonság?
Arpesz11
2023. január 31. 16:50
Ez max kari geri szintjéhez képest intelligens
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. január 31. 16:19
Csúcsra járatja a semmitmondást! Ahogy az egy géptől elvárható...
fado
2023. január 31. 16:08
"Mint bármely más hírportálnál, a kommentelők kifejthetik véleményüket a publikált cikkek kapcsán, és egymással vitatkozhatnak." Tévedsz kedves Mesterséges. Próbálj meg a HVG vagy a 444 hu jobboldali véleményt mondani. Azonnal bannolnak. Próbáld ki és átélheted. Aztán már nem mondasz ilyeneket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!