OV22 rendszámú Ferrari előtt rappel Győzike a Romantic új klipjében

2023. január 12. 16:54

Visszatért a zenekar.

2023. január 12. 16:54
null

Gáspár Győző, a Romantic frontembere nemrég jelentette be, hogy újból összeáll a zenekar. A formáció már dolgozik az új dalokon – árulta el az előadóművész több fórumon is.

Szerdán pedig leporolták egy majdnem 23 éves szerzeményük, a Pedig az életbent, amely a Soha nincs véletlen című dal áthangszerelt és új videós köntösbe bújtatott verziója. Emellett akik ismerik a Romantic korábbi munkásságát, azt is észre vehették, hogy míg a 2000-ben forgatott klipben Gáspár cigányul rappelt, addig a 2023-as verzióban magyarul teszi ezt.

A felújított dalhoz forgatott videó további érdekessége, hogy szerepet kap benne egy piros Ferrari is, amelynek a rendszáma OV22-re végződik.

Mindez azért is szembetűnő eleme a videónak, – mert ahogy nemrég a Mandiner is beszámolt róla –  Gáspár Győző a Fidesz tagja lett.

A videóklipet teljes hosszában alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó 

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Balla Iván
2023. január 14. 09:54
Romungro, ungroma, amit akarsz, és amennyiért akarsz. Magyar jelen, magyar jövő.
hedemaratutesrabu
2023. január 14. 00:26
Vajon a pszichiatrian programoztak bele a mechanikus narancsot?
Hajni37
2023. január 13. 17:46
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásaira alapoztak, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében minden érintettet duplán számolnak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET ne vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
Norbán
2023. január 13. 09:57
FIDESZ - 20% :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!