Íme Varga Judit fiainak kedvenc focistája!

2023. január 09. 22:04

Az igazságügyi miniszter több képet is megosztott a 65. Év Sportolója Gáláról.

2023. január 09. 22:04
null

Hétfőn este rendezték meg a 65. Év Sportolója Gálát az Operaházban, amelyen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter is. A tárcavezetőt fiai is elkísértek a díjátadóra.

Varga Judit több képet is megosztott közösségi oldalán az eseményről. Az egyiken Gulácsi Péterrel, a magyar futball-válogatott kapusával láthatók, akiről kiderült, hogy fiainak nagy kedvence. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Egy másik fotón pedig a gyermekei társaságában látható. Ehhez kísérőszövegként azt írta: „A magyar sport közös nemzeti kincsünk!”

 

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. január 10. 18:13
Most is szép, és nagyon csinos Varga Judit, mint mindig. Na meg karcsú és jó alakja van. Isten sok talentumot bízott rá és ő mindet kamatoztatta. Aminek meg is lett a jutalma.
Dorset Naga
2023. január 10. 17:30
Túl sok a mínusz . Trixikét ideette a fene? Én már kiikszeltem a szófosó nyomit.
peterk19
2023. január 10. 17:29
Szerintem az, hogy "nagy kedvencük", nem azt jelenti, hogy ő "A" kedvenc. Persze egy újságiró nyilván jobban ismeri a magyar nyelvet, mint én.
Coupdetat
2023. január 10. 15:49
Azám ... mindig a kapus szokott a nagy kedvenc lenni ... a nagy cselsorozatok meg az aszisztok miatt ... főleg 2 testvérnél. De Dugható Jucus miért csinált pojácát a férjéből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!