Munka közben végzett magával egy székesfehérvári pénzügyőr

2023. január 03. 19:07

A pénzügyőr szolgálati fegyverével vetett véget életének.

2023. január 03. 19:07
null

A Fejér Vármegyei Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban arról adott tájékoztatást, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit. Az fmc.hu tudta meg, hogy a NAV Bakony utcai épületének udvarán végzett magával a pénzügyőr.

Arról számoltak be, hogy az illető munka közben fordította maga ellen szolgálati fegyverét, úgy tudják, hogy a személy az adóhivatal székesfehérvári bevetési részlegének volt a munkatársa. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Kollányi Péter

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs_real
2023. január 04. 11:46
Azt se lehet biztosra tudni még, hogy valóban öngyilkosság. Az FMC elkapkodta, a rendőrségnek abból a közleményéből, hogy "közigazgatási eljárásban vizsgálják az esetet, mert az idegenkezűség kizárható", azt a következtetést vonták le, hogy akkor öngyilkosság. Holott a baleset - kevés ismert körülménye alapján - számomra legalábbis - valószínűbb.
nick89
2023. január 04. 09:26
Aki közel van a tűzhöz, ne legyen fegyver közelében és ne álljon közel a nyitott ablakhoz.
Paskai
2023. január 04. 08:40
"Csak hajtó vagyok, ne lőjjetek!"
Paskai
2023. január 04. 06:05
Apropó: Hatvanpuszta nem Fejér vármegyében lapul?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!