Máthé Zsuzsa: Gyurcsány Ferenc tizenhetedik éve nem kér bocsánatot, hogy saját nemzete ellen támadt

2023. január 06. 13:45

„A pofátlanságnak, a gerinctelenségnek tényleg nincs határa” – fogalmazott az újságíró közösségi oldalán.

2023. január 06. 13:45
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Gyurcsány Ferenc némi nosztalgiával emlékezett vissza a 2010 előtti évekre. A 2006-os eseményekre egyenesen úgy emlékezett vissza, hogy „egy ügyetlen, sokszor jogtalan módon eljáró rendőrség” lépett fel a tüntetők ellen.

Erre reagált közösségi oldalán Máthé Zsuzsa újságíró is, aki kijelentette, „Gyurcsány Ferenc, a rendszerváltást követő időszak legsúlyosabb, jogállamiságot sárba tipró válságának első számú felelőse, aki immár

„A pofátlanságnak, a gerinctelenségnek tényleg nincs határa…” – zárta bejegyzését Máthé Zsuzsa, aki mondandóját a 2006-os rendőrterror képeivel támasztotta alá, amelyek Bodoky Tamás Túlkapások című kiadványában jelentek meg.

A sérültek között felismerhető Révész Máriusz, jelenlegi államtitkár is.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. január 07. 12:22
LuciFeri Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
Osztap Bender
2023. január 07. 10:25
Rákosi és Kádár sem kért "bocsánatot" a hatóságaik által elkövetett gyilkosságokért. Sem Rákosit, sem Kádárt nem vonta felelősségre az utánuk következő hatalom az elkövetett bűnökért. Van fogalmad, vannak ismereteid, hogy miért? Nos, böszmét ugyanazért nem! A hatalom volt és jelenlegi birtokosai olyan információkkal rendelkeznek a másik félről, ami ezt lehetetlenné teszi. (ki, mikor, kinek a besúgója volt)
Pelso j.
2023. január 06. 20:18
Hazudsz, nem támadt a nemzetére.
olajfa1
2023. január 06. 19:20
"Önkritikát gyakorlok!: ÖNÖK A HIBÁSSAK! VEGYÉK TUDOMÁSUL"! KÉSZ! PUNKT TUMM!!!" Tehát igazi kocsi módon gyakorolt "önkritikát" Gyurcsótány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!