Újra kapnak üzemanyagot a kis kutak a Moltól

2022. december 20. 18:01

Egyelőre az igényelt mennyiség negyedét tudják leszállítani.

2022. december 20. 18:01
null

Újra megindult a kisebb kutakra az üzemanyagszállítás a Mol által, miután a hazai ellátási probléma okán hetekig nem tudott részükre gázolajat és benzint biztosítani a hazai olajvállalat. Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke a Világgazdaságnak elmondta, hogy a hét eleje óta kapnak üzemanyagot a kisebb, nem nagy lánchoz tartozó benzinkutak. 

Állítása szerint január közepére állhat vissza a korábbi üzletmenet, egyelőre az igényelt mennyiség negyedét kapták meg a magánkutak. 

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kecsketenyeszto
2022. december 21. 11:17
Miért is a MOL-tól? Ja, mert az ellátást felborító kormányzati árstop elkergette az országból a külföldi ellátókat, ezért kellett a MOL-nak kvázi mindenkit ellátnia. Ami nem mellesleg a MOL hasznát is növelte, hiszen átvette a piacot másoktól. Mikor fog ténylegesen rendeződni az árstop nélküli ellátási rend, amihez most új szerződéseket kell kötni a bizalmat vesztett beszállítókkal?
buvu
2022. december 21. 07:46
Akkor visszaállunk a 480Ft-os benyára, ha már van benzin....na jó, csak vicc volt, éljen a profit!
MyOp
2022. december 20. 20:41
Újra fasza feszes minden, semmi karbantartás vagy leállás. Nem rég hajtottam el Százhalombatta mellett úgy füstöl és lángol, hogy poroz. Nem úgy mint az ársapkás időkben.
CharlieM
2022. december 20. 19:13
Újra lesz benzin a benzinkutakon, hát ez nagyszerű, óriási siker! Köszönjük szépen a nemzeti kormánynak, most aztán sivalkodhat a dollárbaloldal, meg a prüsszel, valamint a soros. Áldott Karácsonyt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!