„Emberi jogi magazint” ad ki az Amnesty International TGM-mel és Steiner Kristóffal

2022. december 20. 14:14

A most megjelent első szám témája „azok az alapvető szükségletek, amelyekre mindannyiunknak szüksége van”.

2022. december 20. 14:14
null

Azt szeretnék, ha Magyarország mindenki számára biztonságot, egyenlőséget és szabadságot nyújtana, ehhez pedig „kell egy közös ALAP, amire építkezhetünk”. Az Amnesty International Magyarország szándékai szerint az ALAP emberi jogi magazin annak fog számítani – tájékoztatott a Media1

A 64 oldalas lap főszerkesztője Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója, az újság szerkesztője Tóth Ákos.

A magazinban olyan emberek fognak írni (vagy szerepelni) mint Tamás Gáspár Miklós és Steiner Kristóf.

Az Amnesty tagjainak, valamint rendszeres támogatóinak az első számot ajándékba adják, mások pedig 2-10 ezer forint adomány ellenében rendelhetik meg.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. december 21. 08:54
No, újabb dollárköteg érkezett!
A felhasználónév megadása kötelező
2022. december 20. 22:55
Na ez is úgy kell, mint szar a zsebbe!
világbéka
2022. december 20. 20:55
Izrael is náci ezek szerint Jelenleg Görögországban élünk, egy tradicionális görög kőházban, a nagy álmunk pedig az, hogy vegán elvonulásokat tartsunk, tudjunk meditálni és főzni is egy helyen. Mivel nem élünk már Izraelben, és nem létezik már ott civil házasság, ez egyfajta státusz.
erossvass
2022. december 20. 19:48
Mint egy falat kenyér...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!